0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Zonnepanelen

Uw dak geld op laten leveren? Kies voor zonnepanelen.

Wij zijn een grote aanbieder van zonnepanelen systemen voor particulieren in Nederland. We bieden een totaalconcept waarbij wij uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseur berekent vrijblijvend de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Wij ontzorgen op het gebied van aanschaf en keuze van zonnepanelen, subsidieaanvragen en calculatie van de voordelen. Natuurlijk installeren, onderhouden en monitoren we het systeem.

Door onze flexibele instelling en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij een goede reputatie verworven op het gebied van zonnepanelen.

zonnepanelen bedrijf

Uw montage expert.

Of het nu om het plaatsen van zonnepanelen, nieuwbouwplannen of asbest verwijderen gaat.

Bespaar op uw energiekosten met SDE+ subsidie

Kiest u voor HG zonnepanelen dan bespaart nu niet enkel op uw energiekosten, maar u komt tevens in aanmerking voor de SDE+ subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. SDE staat voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energie. U kunt dan 8,5 cent subsidie per geproduceerd kWh ontvangen. Wenst u meer te weten over SDE+ subsidie? Neem dan contact op middels: 0342-700240 of mail ons via info@hgzonnepanelen.nl. Wij vertellen u dan snel meer over SDE+ subsidie en kunnen u ook bijstaan in het aanvragen hiervan.

Zonnepanelen op uw stal of schuur? Goed voor uw portemonnee en het milieu.

We zijn de specialist voor agrariërs. Wij weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van de schuur of stal is erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Veelal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

SDE en EIA regeling

zonnepanelen

Zonnepanelen op uw bedrijf? Draag bij aan een beter milieu, zonder kosten.

We zijn de specialist voor de industrie. Wij weten als geen ander wat de ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een fabriek, loods of stal is erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Veelal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen