0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Zonnepanelen montage

Agrariër of ondernemer? Uw stal of pand verduurzamen?

Wij zijn met onze andere onderneming – HG Zonnepanelen – een grote aanbieder van PV-systemen in Nederland. We bieden een totaalconcept waarbij wij uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseur berekent vrijblijvend de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Wij ontzorgen op het gebied van aanschaf en keuze van zonnepanelen, subsidieaanvragen en calculatie van de voordelen. Natuurlijk installeren, onderhouden en monitoren we het systeem.

Door onze flexibele instelling en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij een goede reputatie verworven op het gebied van zonnepanelen. Bent u van plan uw stal of pand te verduurzamen en zonnepanelen te laten monteren? Laat u van tevoren goed informeren!

 

Zonnepanelen op uw stal of schuur? Goed voor uw portemonnee en het milieu

Wij zijn de specialisten voor agrariërs. We weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft en we hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een schuur of stal is vaak erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is namelijk meestal sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Uw montage expert.

Of het nu om het plaatsen van zonnepanelen, nieuwbouwplannen of asbest verwijderen gaat.

Zonnepanelen op uw bedrijf? Draag bij aan een beter milieu, zonder kosten

We zijn de specialisten voor de industrie. Wij begrijpen als geen ander wat de ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan u van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een fabriek, loods of stal is vaak erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Meestal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen