0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Agrarische bouw

HG Montage: expert in agrarische bouw

Bent u op zoek naar een ware expert in de agrarische bouw? Neem dan contact op met de specialisten van HG Montage. Al jarenlang zijn wij actief met het ondernemen van bouwwerkzaamheden in de agrarische sector. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor nieuwbouw, dak- en gevelrenovatie en de installatie van zonnepanelen. Tijdens al onze werkzaamheden in de agrarische bouw gaan onze enthousiaste medewerkers aan de slag met het beste apparatuur en materiaal van hoge kwaliteit. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Bouw voor agrarische bedrijven

Bij HG Montage gaan wij al jarenlang aan de slag met het ondernemen van een groot aantal verschillende werkzaamheden wat betreft de agrarische bedrijven bouw. Zo gaan wij onder andere aan de slag met het bouwen van een stal, schuur, bedrijfshal of loods. Naast nieuwbouw kunt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden zoals het installeren van zonnepanelen op uw bedrijfspand, renovatiewerkzaamheden aan bestaande gebouwen of het vernieuwen van het dak. Voor welk project u ons ook inschakelt, wij garanderen altijd resultaten van hoge kwaliteit. Dit komt omdat ons ervaren personeel werkt met de beste apparatuur en materialen. Hierdoor kunnen we tevens 25 jaar garantie bieden.

Hoe wij te werk gaan

Wanneer u ons inschakelt voor een nieuwbouw of renovatie komen we eerst langs om de situatie te bespreken. We bekijken wat er precies moet gebeuren, en stellen op basis hiervan een vrijblijvende offerte op. Hierin worden alle kosten helder uitgelegd. Gaat u overal mee akkoord, dan maken we een plan van aanpak en kan de bouw beginnen. Tijdens het gehele proces heeft u te maken met een vast aanspreekpunt. Daardoor worden onduidelijkheden en miscommunicaties voorkomen.

Agrarische bouw

Subsidies en vergunningen

Vaak is het voor bedrijven mogelijk om bij de agrarische bouw subsidies aan te vragen. Vooral wanneer u kiest voor milieuvriendelijke alternatieven kunnen deze subsidies flink oplopen. Hoe hoog de subsidie precies zal zijn, hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Bij sommige bouwwerkzaamheden in de agrarische sector moet u als bedrijf ook een vergunning aanvragen. Voor veel ondernemers vormen deze subsidies en vergunningen een flink struikelblok. Daarom adviseren en assisteren wij u bij het aanvragen van deze subsidies en vergunning die horen bij de bouwwerkzaamheden van agrarische bedrijven.

Neem contact met ons op

Wilt u meer te weten komen over onze services? Heeft u behoefte aan meer informatie over de bouw die betrekking heeft op agrarische bedrijven? Of wilt u door ons een vrijblijvende offerte op laten stellen? Twijfel niet om contact op te nemen! Dat kan door het contactformulier hier op de site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0342-700240 of een mail sturen naar henri@hgmontage.nl.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen