0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Apeldoorn

Een montagebedrijf in Apeldoorn nodig?

Bent u op zoek naar een montagebedrijf in Apeldoorn dat u kan helpen bij de montage van dakplaten? Of een onderneming die u van dienst kan zijn bij dakrenovatie? In beide gevallen staan wij van HG Montage graag voor u klaar. Wij hebben als montagebedrijf al veel tevreden klanten mogen helpen. Zo hielpen wij een ondernemer in Lelystad bij het verwijderen van asbest en plaatsten wij zonnepanelen in Zeewolde. Hoe kunnen wij u in Apeldoorn van dienst zijn?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Geruime kennis en ervaring

Wij beschikken als montagebedrijf over geruime kennis en ervaring. Hierdoor zijn wij in staat om u in Apeldoorn bij een breed pakket aan diensten te helpen. HG Montage is dan ook uw montagebedrijf in Apeldoorn voor onder meer:

 • Asbest verwijderen, wij regelen voor u de sloopvergunning, het asbestinventarisatierapport en de planning
 • De installatie van diverse zonnepanelen en begeleiding bij het aanvragen van subsidie hiervoor
 • Dakrenovatie, wij bieden en plaatsen verschillende soorten dakplaten.

Dit is maar een greep uit ons dienstenaanbod. Wilt u hierover graag meer weten? Neemt u dan gerust contact op. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden in Apeldoorn.

Kies voor kwaliteit van HG Montagebedrijf Apeldoorn

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij als montagebedrijf erg belangrijk vinden. Wij doen dan ook iedere dag opnieuw een stap extra om u in Apeldoorn zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Daarom hanteren wij een heldere werkwijze in Apeldoorn, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast doen onze medewerkers net dat beetje extra voor u. Schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de montage van zonnepanelen, dan regelt ons montagebedrijf de subsidieaanvraag voor u. Zo weet u zeker dat u geen geld laat liggen.

Montagebedrijf Apeldoorn

Asbest verwijderen Apeldoorn

Wilt u asbest verwijderen in Apeldoorn? HG Montagebedrijf helpt u daar bij. Oude (golf)platen die de giftige stof bevatten zijn een groot risico voor uw gezondheid. Wij ontzorgen u graag en helpen u deze risico’s te verminderen. Ons specialistische team komt snel bij u ter plaatse en zorgt voor een veilige afbraak van het dak. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van asbest in Apeldoorn.

Graag meer informatie?

Heeft u nog vragen voor ons montagebedrijf? Of zou u ons graag inschakelen om asbest te verwijderen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons bereiken door het contactformulier hieronder in te vullen en naar ons toe te sturen. Ook kunt u een e-mail zenden naar henri@hgmontage.nl. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Belt u dan naar 0342-700240. Of u nu golfplaten wilt laten leggen op een dak of zonnepanelen, wij zijn uw montagebedrijf in Apeldoorn.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen