0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Asbest verwijderen Gelderland

Laat asbest op tijd verwijderen!

Woont u in Gelderland en wilt u asbest laten verwijderen? HG Montage verwijdert asbest veilig, zorgvuldig en verantwoord. Zolang het asbest nog in vaste vorm is, hoeft het niet per se direct verwijderd te worden. De zeer schadelijke stof komt vrij wanneer er bijvoorbeeld in gezaagd wordt. En wist u dat de overheid de asbestdaken vanaf 2024 verbieden. Het is nodig om de asbest te verwijderen in Gelderland. Naast dat de overheid het gaat verbieden, is het dus ongezond om (langdurig) blootgesteld te worden aan de asbestvezels. Asbestsanering mag alleen door gecertificeerde bedrijven worden gedaan. HG Montage is de specialist om het asbest bij uw pand in Gelderland te verwijderen

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Is uw pand in Gelderland nog voorzien van asbesthoudende (golf)platen? Laat ons het asbest dan verwijderen! Naast dat HG Montage u helpt bij het verwijderen van de asbest, kan ons montagebedrijf meer voor u betekenen zoals:

 • Sloopvergunningen regelen
 • Het opstellen van een asbestinventarisatierapport
 • Het maken van een goede planning

Wanneer u HG Montage inschakelt voor asbest verwijderen in Gelderland weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er geregeld moet worden. Allereerst maken we een inventarisatie van de werkzaamheden die nodig zijn om uw pand in Gelderland asbestvrij te maken. Op basis daarvan gaan we aan de slag.

Subsidie aanvragen voor asbest verwijderen

Zoals eerder genoemd is het inademen van asbestdeeltjes zeer schadelijk voor uw gezondheid. Een gespecialiseerd bedrijf moet de asbest verwijderen. Wist u dat er subsidies voor asbestsanering zijn? Dit kan met de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving Millieu-Investering (VAMIL).

De overheid probeert zo ondernemers te stimuleren om milieubewuste investeringen te doen. Wacht niet tot het mis gaat. Laat op tijd het asbest verwijderen. Schakel HG Montage in voor asbest verwijderen in Gelderland. Voor meer informatie over asbestsanering kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Asbest verwijderen Gelderland

Vraag direct uw offerte aan

Wilt u uw pand voorzien van een dak zonder asbest? Of wilt u alleen meer informatie over asbestverwijdering in Gelderland? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. U kunt mailen naar henri@hgmontage.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0342-700240. Om asbest te laten verwijderen in Gelderland komt u naar HG Montage.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen