0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Asbest verwijderen

Wij verwijderen asbest veilig en vakkundig

Zijn uw gebouwen nog voorzien van asbesthoudende (golf)platen? Dit kan ongezond en gevaarlijk zijn. Laat ons het asbest verwijderen. Natuurlijk regelen we ook de sloopvergunning, het opstellen van een asbestinventarisatierapport en zorgen voor een goede planning. Vervolgens verwijderen we veilig, zorgvuldig en professioneel het asbest. Informeer bij ons naar alle huidige asbest subsidie mogelijkheden vanuit de overheid.

Voordelen

✔️Altijd een aanspreekpunt ✔️ We begeleiden bij de subsidie-afhandeling ✔️We hebben alles in huis ✔️We zijn flexibel en transparant ✔️25 jaar garantie

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Asbest laten saneren?

HG montage is al meer dan 15 jaar actief in het saneren van asbesthoudende daken en het renoveren van bestaande panden. Wij hebben alle kennis, medewerkers en apparatuur beschikbaar om zo een interessante aanbieding neer te leggen en u geheel te ontzorgen. Ook voor nieuwbouw of zonnepanelen bent u bij ons aan het goede adres. Bent u geïnteresseerd in een totaal- of deeloplossing? Bekijk dan ons totaalpakket!

Veelgestelde vragen

Categorie: Asbest verwijderen

Wanneer er meer dan 10 kuub afval vrijkomt is een sloopmelding verplicht. HG Montage kan dit voor u regelen. Bekijk onze site en neem contact op.

Categorie: Asbest verwijderen

Het inademen van asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid. Daarom moet de asbest altijd verwijderd worden door een gespecialiseerd bedrijf als HG Montage. Voor particulieren is er geen subsidie voor asbest saneren. Bedrijven kunnen echter wel een subsidie ontvangen voor asbest verwijderen. Dit kan met de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL). Met deze twee regelingen stimuleert de overheid ondernemers om milieubewuste investeringen te doen, zoals het asbest verwijderen. Bent u ondernemer en wilt u asbest laten verwijderen? HG Montage kan u helpen bij de subsidieaanvraag! Neem vrijblijvend contact op.

Categorie: Asbest verwijderen

U hoeft materialen met asbest niet per se direct te laten verwijderen. In vaste vorm is het namelijk nog niet gevaarlijk. Pas wanneer er bijvoorbeeld in gezaagd wordt, komt de gevaarlijke stof vrij en dat is zeer schadelijk. Bevat uw pand asbest en gaat u verbouwen? Of wilt u uw pand op asbest controleren alvorens te verbouwen of renoveren? Neem dan contact op met ons.

Categorie: Asbest verwijderen

De kosten voor het laten saneren van uw asbest dak, zijn geheel afhankelijk van het aantal m2.
In een vrijblijvend gesprek stellen we een offerte op maat op.

Categorie: Asbest verwijderen

In 2024 moeten alle panden asbest vrij zijn. In oudere panden die gebouwd zijn voor 1994 kunt u op veel plekken asbest tegenkomen. Vroeger werd dit veel gebruikt in de bouw. Ook losse spullen zoals bloembakken kunnen asbest bevatten. Het materiaal is slecht voor de gezondheid, echter is het niet meteen nodig om de asbest te laten saneren. Uw asbest laten verwijderen? Bekijk onze site en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Asbest verwijderen

Kosten van asbest verwijderen

Wilt u uw asbest dak laten verwijderen en een kostenindicatie ontvangen?
Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. Ook informeren wij u graag over de mogelijke gevaren en de verwijderingsmogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door online ons contactformulier in te vullen. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0342-700240 of u kunt mailen naar henri@hgmontage.nl. Ons montagebedrijf helpt u graag uw asbest te verwijderen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen