0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Barneveld

Hulp van ons montagebedrijf in Barneveld

Wanneer u zoekt naar een montagebedrijf in Barneveld, dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij met diverse diensten helpen. Zoekt u een bedrijf voor dakrenovatie? Dan zit u goed bij ons. Wilt u hulp om veilig asbest te verwijderen? Ook dan kan ons montagebedrijf u van dienst zijn. Wat mogen wij in Barneveld voor u doen?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Wij bieden u 25 jaar garantie

Wij vinden het belangrijk dat u als klant uit Barneveld tevreden bent met onze werkzaamheden. Niet alleen bespreken wij altijd vooraf met uw wat uw wensen zijn, maar wij werken ook alleen met materialen en producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Zo weten wij zeker dat ons montagebedrijf de kwaliteit kan leveren waarnaar u op zoek bent in Barneveld. Daarnaast beschikken wij over de benodigde kennis om u op verschillende vlakken te kunnen helpen. Omdat wij er zo zeker van zijn dat ons montagebedrijf in Barneveld uw werkzaamheden naar wens kan uitvoeren, bieden wij u 25 jaar garantie.

Montagebedrijf Barneveld

Zonnepanelen plaatsen?

Een van de diensten waarvoor u bij ons montagebedrijf terechtkunt is de installatie van zonnepanelen. Hierbij gaan wij in Barneveld altijd volgens een vast stappenplan te werk. Dit is voor u, maar ook voor ons, wel zo overzichtelijk.

Onze werkwijze is als volgt:

 • Inventarisatie. Wij zorgen ervoor dat wij over de juiste informatie beschikken, bijvoorbeeld de vorm van uw dak, de positie van de zon en of er omvormers geplaatst kunnen worden. Ook bespreken wij de financiële en fiscale mogelijkheden met u.
 • Offerte. Op basis hiervan maakt ons montagebedrijf een duidelijke offerte. Hierin vertellen wij welke materialen er gebruikt gaan worden en wat het kostenplaatje is, maar ook welke opbrengst wij verwachten.
 • Planning. In samenspraak met u maken wij een planning, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en eventuele beperkingen.
 • Nazorg. Na de montage van de panelen leggen wij de werking van het systeem aan u uit.

Asbest verwijderen Barneveld

Wij bieden u de mogelijkheid om asbest te laten verwijderen in Barneveld. Ons team staat voor u klaar om zo snel mogelijk bij u langs te komen. De giftige platen worden vakkundig van uw dak gehaald. Er wordt ook voor gezorgd dat de asbest veilig wordt afgevoerd. Verder regelen wij de sloopvergunning en een asbestinventarisatierapport. Zo heeft u geen stress van het asbest verwijderen in Barneveld.

Benieuwd geworden?

Bent u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd geworden in onze montage mogelijkheden in Barneveld? En zou u graag dakplaten of golfplaten door ons montagebedrijf willen laten plaatsen? Of zou u liever eerst wat meer informatie over ons ontvangen? In al deze gevallen neemt u contact op met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-700240. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar henri@hgmontage.nl. Waarvoor schakelt u ons montagebedrijf in Barneveld in?

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen