0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Bedrijfspand bouwen

Een nieuw bedrijfspand

Wilt u uw eerste bedrijfspand bouwen? Of wellicht uw bedrijf uitbreiden? Maar zoekt u nog naar een bedrijf die u hiervoor wilt inschakelen? Dan is HG Montage het bedrijf voor u! Wij van HG Montage zijn een professioneel, vakkundig en enthousiast bedrijf. Door onze jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten en renovaties weten wij hoe we te werk moeten gaan. Samen met u kijken we naar wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Naast alleen de bouw van een nieuw bedrijfspand, komen er nog veel andere zaken bij kijken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan subsidies en vergunningen. Bent u ervan op de hoogte dat u wellicht subsidies kunt aanvragen voor de bouw van uw nieuwe bedrijfspand? HG Montage helpt u in dit traject. Wilt u meer weten over subsidies en vergunningen? Leest u dan verder op deze pagina. Hieronder vindt u  het antwoord op veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Categorie: Bedrijfspand

Wilt u een nieuwe loods laten bouwen? Bekijk dan eens deze pagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Categorie: Bedrijfspand

Kantoorruimte in uw loods integreren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, om uw wensen door te nemen.

Categorie: Bedrijfspand

De prijs van een nieuw bedrijfspand is afhankelijk van het totaal aantal vierkante meter. Vraag voor een prijsindicatie, een vrijblijvende offerte aan.

Categorie: Bedrijfspand

Voor de bouw van uw nieuwe pand, nemen wij uw bouwwensen door. Deze vertalen we naar een bouwtekening, die u ten alle tijde, zelf kan inzien. Ook adviseren we u in eventuele subsidies met betrekking tot verduurzaming.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Een nieuwe bedrijfsruimte laten bouwen? Bekijk de bouwtekening

Bij de bouw van uw nieuwe bedrijfsruimte komen veel zaken kijken. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij HG Montage aan het juiste adres.
Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren naar u. We zorgen ervoor dat uw eisen op papier komen te staan. Vervolgens vertalen we dit in de bouwtekeningen. U levert de input en wij begeleiden het proces. Bent u benieuwd naar hoe deze bouwtekeningen eruitzien?

Een nieuw bedrijfspand? Vraag subsidie aan

Zoals als eerder op deze pagina is aangegeven heeft u wellicht de mogelijkheid om subsidie aan te vragen om de bouw van uw bedrijfspand te realiseren. U kunt bijvoorbeeld subsidie aanvragen omdat u milieuvriendelijker te werk gaat. Wij van HG Montage staan klaar om u hierin te begeleiden. Daarnaast heeft u verschillende vergunningen nodig. Het aanvragen van een vergunning brengt echter veel werk met zich mee.

Vooral doordat u wellicht niet weet wat u precies kunt aanvragen, en welke papieren u daarvoor nodig heeft kan dit een onnodig langdurig traject worden. Als geen ander weet HG Montage aan welke eisen een aanvraag moet voldoen. Hierdoor kan het traject snel en soepel verlopen. Allereerst zullen wij voordat de bouwtekeningen gemaakt worden, met u bespreekbaar maken binnen welke kaders uw plan valt. Vervolgens gaan we de vergunning met de bouwtekeningen aanvragen bij de gemeente. Wilt u graag meer informatie over subsidies en vergunningen? Twijfel niet en neem direct contact op met HG Montage.

bedrijfspand bouwen

Kosten van een nieuw bedrijfspand

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen? HG Montage staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt mailen naar
henri@hgmontage.nl of door online ons contactformulier in te vullen. Verder kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0342-700240. Wij horen het graag als u de bouw van uw bedrijfspand door HG Montage wilt laten uitvoeren.
Direct een kostenindicatie ontvangen voor de bouw van uw bedrijfsruimte? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen