0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Bennekom

Montagebedrijf in Bennekom nodig?

Iedere dag is ons montagebedrijf in Bennekom, maar ook in andere delen van Nederland, hard aan het werk om de beste kwaliteit te leveren. Dit doen we allereerst met een team van mensen die verstand van zaken heeft, maar ook met goede apparatuur. Hiermee kunnen we u bij HG Montage bijvoorbeeld helpen met het vernieuwen van uw dak, een dakrenovatie of het bouwen van een nieuwe schuur, zodat u uw bedrijf uit kunt breiden. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag in Bennekom?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Zonnepanelen of dakplaten laten plaatsen?

Bij HG Montage werken we graag op een flexibele en transparante manier met onze klanten uit Bennekom samen. We maken heldere afspraken en werken gestructureerd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden van het leveren en plaatsen van zonnepanelen? Dan werkt ons montagebedrijf volgens een standaard stappenplan:

 • Inventarisatie: we bekijken het dak op locatie in Bennekom, bestuderen de stand van de zon en bespreken de financiële en fiscale aspecten
 • Offerte: ons montagebedrijf specificeert de gebruikte materialen en geeft uitleg over de verwachte kosten
 • Planning: we maken en bespreken de planning waar we uw wensen en eisen in meenemen
 • Nazorg: na de montage en installatie leggen we de werking van de zonnepanelen uit en bespreken de mogelijkheden voor het onderhoud van de installatie

Wij doen meer voor u

Natuurlijk kunnen we bij ons montagebedrijf meer voor u in Bennekom betekenen dan alleen het installeren van zonnepanelen. Wij beschikken bijvoorbeeld over een uitgebreid assortiment aan dakplaten en golfplaten in verschillende kleuren en maten.

Ook voor uw dak is er dus wel een geschikte variant aanwezig. Ook kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een montagebedrijf dat in Bennekom uw asbest kan verwijderen. Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden bij ons montagebedrijf zeer divers. Met onze snelle en nauwkeurige manier van werken, maken we u graag tot een tevreden klant.

dak vervangen

Asbest verwijderen Bennekom

HG Montage verwijdert bij u de asbest van het dak. Ons vakkundige team is gespecialiseerd in het werken met deze giftige stof. Graag helpen wij u met het minimaliseren van de risico’s die de (golf)platen met zich meebrengen. U hoeft niet wakker te liggen van het afvoeren van de asbest of van een sloopvergunning. Al deze zaken neemt HG Montage voor haar rekening. Zo kunt u met ons met een gerust hart asbest verwijderen in Bennekom.

Weten hoeveel u kunt terugverdienen?

Door het plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Bennekom kunt u veel geld terugverdienen. Bent u benieuwd tot welk bedrag dit kan oplopen? Neem dan vandaag nog contact met ons montagebedrijf op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0342-700240, maar u kunt ook hieronder ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Uw zoektocht naar een montagebedrijf dat in Bennekom uw zonnepanelen kan leveren en installeren eindigt hier.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen