0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Dak vervangen

Tijd voor een nieuw dak? Laat uw dak vervangen door HG

Wordt het tijd om uw dak te vervangen? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervangen en vernieuwen van daken van bedrijven. We zijn een professioneel montagebedrijf met veel kennis, de juiste apparatuur en vakkundig en enthousiast personeel. Hiermee kunnen we de daken van bedrijven met succes vernieuwen. Wilt u het dak van uw bedrijf door ons laten vervangen? Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met een van onze specialisten te bespreken.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Assortiment van HG Montage

U kunt bij HG Montage terecht voor een breed assortiment aan dakplaten en golfplaten. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Zo kunnen we altijd een oplossing vinden die perfect bij uw bedrijfspand past. Bovendien kunt u ons ook inschakelen om uw dak te laten vervangen met een speciaal daglichtsysteem. Het grote nadeel van veel daglichtsystemen is dat zij naast licht ook veel warmte binnenlaten. Wij installeren echter een speciaal systeem waarbij dit niet het geval is. Neem contact met ons op, en wij vertellen u er graag meer over.

Subsidie aanvragen voor dak vernieuwen

Wilt u het dak vervangen door een meer milieuvriendelijke oplossing? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een subsidie van de overheid. Hoe hoog deze subsidie om het dak te vernieuwen is, hangt volledig af van de situatie.

Factoren als het type dak, welke werkzaamheden u eraan uit laat voeren en in welke regio uw bedrijf actief is spelen een belangrijke rol. Is er asbest in het dak gevonden? Dan krijgt u sowieso een subsidie om dit te laten vervangen. Hiervoor kunt u tevens bij de experts van HG Montage terecht. Wij gaan namelijk ook al jaren bij bedrijven aan de slag om asbest snel, efficiënt en vooral veilig te verwijderen.

dak vervangen

Vergunning voor dak vervangen

Voor het vervangen van een dak heeft u in principe geen vergunning nodig, ook niet wanneer u het dak laat vernieuwen met nieuw materiaal. Echter zijn er bepaalde situaties waar een vergunning wel nodig is. De criteria om het dak te vervangen zonder vergunning zijn:

 • Geen verandering aan de draagconstructie
 • Geen verandering van de brandcompartimentering of subbrandcompartimentering
 • Geen uitbreiding van het bebouwde oppervlak
 • Geen uitbreiding van het bouwvolume

Wanneer u het dak laat vernieuwen omdat er asbest in gevonden is, dan moet u wel altijd een vergunning aanvragen. U kunt natuurlijk altijd de hulp inschakelen van onze specialisten om uit te zoeken of er een vergunning nodig is, en deze eventueel aan te vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw dak te vervangen? Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Dat is allemaal mogelijk! Vul simpelweg het contactformulier hier op de site in, en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 0342-700240 of een mail sturen naar henri@hgmontage.nl. De specialisten van HG Montage gaan graag bij uw bedrijf aan de slag om het dak te vernieuwen!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen