0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Dakplaten

HG Montage levert u de juiste dakplaten

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat het dak van uw bedrijf kan voorzien van nieuwe dakplaten? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Ons professionele montagebedrijf gaat graag voor u aan de slag om uw dak weer als nieuw te maken. Om te bepalen welke dakplaten u nodig heeft en welke geschikt zijn voor uw dak komen we graag bij u langs. Op die manier kunnen wij uw situatie goed beoordelen en zijn we in staat een efficiënte inventarisatie van uw wensen en eisen te maken. Op basis daarvan maken we samen met u een plan van aanpak.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Meer comfort met nieuwe dakplaten

HG Montage beschikt over een breed assortiment aan dakplaten. Wij leveren de platen in diverse kleuren en maten. Welk model het meest geschikt is voor uw pand ligt volledig aan het soort dak dat u heeft. Wij komen graag bij u langs om te kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Alle platen zijn hoogwaardige dakpanelen die zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd verkrijgbaar zijn.

Een nieuw dak kan bijdragen aan meer comfort, want:

 • Een nieuw dak isoleert beter, waardoor de temperatuur constanter is
 • De isolatie houdt de warmte binnen en de kou buiten
 • De ventilatie is beter, wat een prettige leefomgeving oplevert
 • Het ziet er netter uit en is vaak een waardevermeerdering
 • U bespaart op energiekosten

Dakplaten

Wij helpen u graag

In een ruimte waar het warm of juist koel moet blijven, is het van groot belang om isolerende dakplaten te gebruiken. Daarmee bespaart u namelijk geld en bovendien levert u een positieve bijdrage aan het milieu. Bij HG Montage gaan we graag aan de slag met de levering en de montage van uw platen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse producten die u in combinatie met uw dakplaten kunt gebruiken. Sandwichplaten worden bijvoorbeeld gebruikt bij hellende daken en gevels waarbij isolatie heel belangrijk is. Een groot voordeel van deze platen is dat de montage snel kan worden uitgevoerd. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Geïsoleerde dakplaten voor nieuwbouwprojecten

Bent u bezig met het realiseren van nieuwbouw? Ook voor nieuwbouw schakelt u natuurlijk de hulp in van HG Montage. Wij komen graag de geïsoleerde dakplaten leggen op uw nieuwe pand. Welke dakplaten het meest geschikt zijn voor uw bedrijf ligt volledig aan het type dak dat u wilt bouwen. Samen met u gaan we aan de slag met het doornemen van de mogelijkheden, en een plan van aanpak maken voor de nieuwbouw. Wilt u het pand zeer energiezuinig maken? Kies dan, naast geïsoleerde dakplaten, ook voor zonnepanelen. Wij van HG Montage combineren deze graag met de nieuwe dakplaten.

Krijgen bedrijven subsidie?

Heeft u een bedrijf met een pand wat u graag energiezuiniger wilt maken? Dan komt u in aanmerking voor subsidie, ook wanneer u kiest voor geïsoleerde dakplaten voor uw bedrijf. De subsidie is bedoeld voor de verbetering van de isolatie van vloeren, daken, plafonds of wanden van ruimten in bedrijfsgebouwen, anders dan koel- of vriesruimten.

Kortom, u kunt de subsidie gebruiken voor het leggen van geïsoleerde dakplaten. Wat de specificaties zijn van de hoogte van de subsidie die u ontvangt, hangt volledig af van het type pand en dak dat u heeft, en welke dakplaten die u door ons laat leggen. Neem contact op met onze specialisten, en wij nemen graag de mogelijkheden van subsidie voor geïsoleerde dakplaten voor uw bedrijf met u door.

Vergunning nodig voor dakplaten vervangen

Wanneer u bepaalde werkzaamheden uitvoert, heeft u daarvoor een vergunning nodig. Voor het vervangen van dakplaten is dat echter niet het geval. Het plaatsen van al dan niet geïsoleerde dakplaten is vergunninigsvrij voor alle type gebouwen, zowel voor particulieren als bedrijven.

De enige uitzondering op deze regel zijn panden die beschouwd worden als monument of als beschermd dorpsgezicht. Wilt u hierop nieuwe dakplaten aanbrengen, dan heeft u daar wel een vergunning voor nodig. Het vervangen van dakplaten valt onder artikel 3 lid 7, wat betekent dat er geen sprake mag zijn van:

 • Verandering van de draagconstructie
 • Verandering van de brandcompartimentering of subbrandcompartimentering
 • Uitbreiding van het bebouwde oppervlak
 • Uitbreiding van het bouwvolume

Aangezien er bij het vervangen van dakplaten geen sprake is van deze factoren, heeft u er geen vergunning voor nodig.

dak vervangen

Meer informatie over dakplaten?

Wilt u meer weten over de dakplaten die wij leveren of over de montage? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij HG Montage staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0342-700240, maar u kunt ook online ons contactformulier invullen of mailen naar henri@hgmontage.nl. Wanneer uw vraag bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om de juiste dakplaten uit te kiezen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen