0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Dakrenovatie Flevoland

In Flevoland staat HG Montage voor u klaar

Overweegt u een dakrenovatie in Flevoland? Wij van HG Montage staan voor u klaar. Wij zijn een professioneel montagebedrijf voor dakrenovatie in Flevoland dat u helpt bij verschillende montagewerkzaamheden. Met jarenlange expertise zijn wij de ideale partner voor uw dakrenovatie in Flevoland. En wist u al dat wij 25 jaar garantie op onze materialen en werkzaamheden geven? Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een dak wilt laten renoveren. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Mogelijkheden voor een dakrenovatie

U wilt natuurlijk dat uw dak in de meest optimale staat blijft. Zorg dan dat uw dak regelmatig wordt onderhouden of overweeg een complete dakrenovatie. HG Montage biedt u veel mogelijkheden op het gebied van dakrenovatie in Flevoland en omgeving. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen:

 • Wij leveren en plaatsen lichtstraten: een verticale lichtmogelijkheid
 • We plaatsen lichtnokken die toepasbaar zijn in hallen, loodsen en stallen
 • Geïsoleerde goten kunnen geplaatst worden tijdens de dakrenovatie
 • We doen ook aan asbestsanering

HG Montage heeft alles kennis, mensen en apparatuur beschikbaar om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Wilt u uw dakrenovatie in Flevoland aan onze specialisten overlaten? Maak dan direct een afspraak met een van onze experts.

Subsidies voor dakrenovatie

In de meeste gevallen heeft u de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Per type dakrenovatie in Flevoland verschilt de subsidie. Daarnaast verschilt het per dak en welke werkzaamheden u eraan wilt laten uitvoeren. U krijgt bijvoorbeeld subsidie wanneer u ons inschakelt om asbest op uw dak te verwijderen. HG Montage helpt u bij uw vragen. U heeft de mogelijkheid om direct contact op te nemen met onze experts.

Dakrenovatie Gelderland

Dakplaten vervangen

Geïsoleerde dakplaten zijn tegenwoordig onmisbaar. In bepaalde ruimtes moet het juist warm of koel blijven. Daarnaast bespaart u daarmee ook geld en levert u een bijdrage aan het milieu. HG Montage zorgt voor een geheel ontzorgde afwerking. Wij leveren snel én monteren vakkundig. Voor aanverwante producten zoals lichtplaten/cassettes, afwerkingsproducten en deuren kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren alle soorten sandwichpanelen van onder andere Falk en Kingspan.

Offerte voor een dakrenovatie in Flevoland

Wenst u meer informatie over een dakrenovatie in Flevoland? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan vandaag nog contact op en bel naar henri@hgmontage.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 0342-700240. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze specialisten van HG Montage verzorgen uw dakrenovatie in Flevoland!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen