0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Dakrenovatie Gelderland

In Gelderland staat HG montage voor u klaar

Overweegt u een dakrenovatie in Gelderland? Wij van HG Montage staan voor u klaar. Wij zijn een professioneel montagebedrijf voor dakrenovatie in Gelderland dat u helpt bij verschillende montagewerkzaamheden. Met jarenlange expertise zijn wij de ideale partner voor uw dakrenovatie in Gelderland. En wist u al dat wij 25 jaar garantie op onze materialen en werkzaamheden geven? Er zijn veel mogelijkheden wanneer u een dak wilt laten renoveren. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Mogelijkheden voor een dakrenovatie

U wilt natuurlijk dat uw dak in de meest optimale staat blijft. Zorg dan dat uw dak regelmatig wordt onderhouden of onderneem wellicht een complete dakrenovatie. HG Montage biedt u veel mogelijkheden op het gebied van dakrenovatie in Gelderland en omgeving. Wij kunnen onder andere het volgende voor u doen:

  • Wij leveren en plaatsen lichtstraten: een verticale lichtmogelijkheid
  • We plaatsen lichtnokken die toepasbaar zijn in hallen, loodsen en stallen
  • Geïsoleerde goten kunnen geplaatst worden tijdens de dakrenovatie
  • We doen ook aan asbestverwijdering

Wanneer u zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen is dit geen probleem

HG Montage heeft alles kennis, mensen en apparatuur beschikbaar om deze werkzaamheden goed uit te voeren. Wilt u uw dakrenovatie in Gelderland aan onze specialisten overlaten? Maak dan direct een afspraak met onze dakexpert.

Subsidies voor dakrenovatie

In de meeste gevallen heeft u de mogelijkheid om subsidie aan te vragen. Per type dakrenovatie in Gelderland verschilt de subsidie. Daarnaast verschilt het per dak en welke werkzaamheden u eraan wilt laten uitvoeren. U krijgt bijvoorbeeld subsidie wanneer u ons inschakelt om asbest op uw dak te verwijderen. HG Montage helpt u bij uw vragen. U heeft de mogelijkheid om direct contact op te nemen met onze experts.

Dakrenovatie Gelderland

Dakplaten vervangen

Geïsoleerde dakplaten zijn tegenwoordig onmisbaar. In bepaalde ruimtes moet het juist warm of koel blijven. Daarnaast bespaart u daarmee ook geld en levert u een bijdrage aan het milieu. HG Montage zorgt voor een geheel ontzorgde afwerking. Wij leveren snel én monteren vakkundig. Voor aanverwante producten zoals lichtplaten/cassettes, afwerkingsproducten en deuren kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle soorten sandwichpanelen van onder andere Falk en Kingspan.

Offerte voor een dakrenovatie in Gelderland

Wenst u meer informatie over een dakrenovatie in Gelderland? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan vandaag nog contact op en bel naar henri@hgmontage.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 0342-700240. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze specialisten van HG montage verzorgen uw dakrenovatie in Gelderland!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen