0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Dakrenovatie Utrecht

Tijd voor dakrenovatie in Utrecht?

Vernieuwing van uw dak in Utrecht voorkomen of nog even uitstellen? Dan is het noodzakelijk om tijdig dakonderhoud uit te laten voeren. Wij van HG Montage verlengen de levensduur van uw dak en voorkomen daarmee lekkage en hoge kosten waar u natuurlijk niet op zit te wachten. We beoordelen de situatie en wijzen de signalen aan die aangeven dat het tijd wordt om te beginnen met opknappen. Wij bieden kwalitatief dakwerk tegen eerlijke prijzen. Voor dakrenovatie in Utrecht bent u bij HG Montage aan het juiste adres. U kunt bij ons onder meer terecht voor het plaatsen van dak- of golfplaten en asbestsanering. Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze diensten of wilt u direct een dakrenovatie in Utrecht inplannen? Neemt u dan direct contact met ons op!

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Waarom kiezen voor HG Montage?

Allereerst bestaat ons team voor dakrenovatie in Utrecht uit specialisten met liefde voor het vak. Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in verschillende montage werkzaamheden. Wist u trouwens al dat wij 25 jaar garantie op onze werkzaamheden en materialen geven? HG Montage biedt u het volgende:

 • Vast aanspreekpunt voor heldere afspraken
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • 25 jaar garantie
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Vrijblijvende offerte

Het dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw pand. Bij te weinig onderhoud wordt uw dak kwetsbaar en dit willen wij uiteraard voorkomen. Bent u op zoek naar een specialist in dakrenovatie in Utrecht en omgeving? HG Montage staat voor u klaar!

Stel dakrenovatie niet te lang uit

Is dakrenovatie nodig? Een dakrenovatie in Utrecht begint met een grondige dakinspectie. Door weersinvloeden heeft uw dak het flink te verduren. Na verloop van tijd is uw dak toe aan een dakrenovatie. Aangezien uw dak een van de belangrijkste onderdelen van uw pand is, moet daar goed voor gezorgd worden.

Bij nalatigheid van onderhoud, ouderdom en/of verrotting wordt uw dak aangetast. De kosten van een renovatie lopen hierdoor flink op. Bovendien kan een verouderd dak ook de constructie van uw pand aantasten. Wij van HG Montage verzorgen de complete dakrenovatie in Utrecht. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact op met onze specialisten. Van A tot Z kunnen wij uw dakrenovatie in Utrecht uitvoeren.

Dakrenovatie Overijssel

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Is uw dak aan onderhoud toe of wilt u laten inspecteren hoe uw dak eraan toe is? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Neem direct contact op met HG Montage. Stuur een e-mail naar henri@hgmontage.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0342-700240. Voor uw dakrenovatie in Utrecht komt u naar HG Montage!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen