0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Ede

Hulp bij diverse werkzaamheden

Zoekt u naar een montagebedrijf in Ede dat u kan helpen bij het installeren van golfplaten? Of wilt u juist de hulp inschakelen van iemand die u met nieuwbouw van dienst kan zijn? Dan bent u in Ede bij HG Montage helemaal op de juiste plek. Wij zijn als montagebedrijf breed inzetbaar. Dankzij de geruime kennis en ervaring die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u bij tal van werkzaamheden te helpen. De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten mogen helpen bij het verwijderen van asbest en het plaatsen van dakplaten. Waarvoor schakelt u ons in?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Uw montagebedrijf in Ede

U vindt bij ons een breed pakket aan werkzaamheden. Of u nu ook een montagebedrijf zoekt voor de montage van dakplaten of iemand die u kan helpen om asbest te verwijderen, in Ede kunt u bij ons terecht. Hierbij worden kwaliteit en service niet uit het oog verloren. Uw wensen in Ede staan centraal bij ons montagebedrijf.

Wij bespreken voordat wij aan de slag gaan ook altijd wat uw eisen zijn en wat er mogelijk is. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkwijze is daarnaast flexibel en houdt rekening met u. Wilt u dat wij op een bepaald tijdstip langskomen? Dan nemen wij dit mee in onze planning.

dak vervangen

Waarom kiest u voor ons? Daarom!

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander montagebedrijf in Ede in te schakelen. Want waarom zou u voor HG Montage kiezen? Simpel, schakelt u ons montagebedrijf in, dan profiteert u in Ede van het volgende:

 • U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt
 • Met onze andere onderneming – HG Zonnepanelen – kunnen we ook zonnepanelen plaatsen
 • Wij hanteren een flexibele en transparante werkwijze
 • U krijgt 25 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • Onze medewerkers regelen subsidieaanvragen en bouwvergunningen

Asbest verwijderen Ede

Als u last heeft van asbest op uw dak in Ede helpt HG Montage u met de asbestverwijdering. U kunt zonder zorgen een afspraak inplannen. Wij komen u dan zo spoedig mogelijk helpen en regelen alle zaken omtrent het verwijderen. Het veilig afvoeren van de giftige golfplaten of het afsluiten van een sloopvergunning: HG Montage draagt deze zorgen. Ons vakkundige team helpt u graag met asbest verwijderen in Ede.

Graag meer weten? Neem contact op

Wilt u graag weten hoe wij u op het vlak van dakrenovatie in Ede kunnen helpen? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden van ons montagebedrijf zijn. Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen óf bel direct naar 0342-700240. Wij staan klaar om u verder te helpen. Wat mag ons montagebedrijf in Ede voor u betekenen?

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen