0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Ederveen

Ons montagebedrijf ook in Ederveen inschakelen?

Wij zijn het montagebedrijf dat in Ederveen graag voor u aan de slag gaat met een van onze montagewerkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw dak, voorzien van dakplaten of golfplaten? Of wilt u asbest laten verwijderen? Het is allemaal mogelijk bij HG Montage. Wij komen graag persoonlijk met u kennismaken in Ederveen om uw situatie te kunnen beoordelen. Op die manier kan ons montagebedrijf een oplossing creëren die bij u in Ederveen past. Spreken we u binnenkort om een afspraak te maken?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Hulp van A tot Z

Behalve voor de uitvoering van een dakrenovatie of de montage van nieuwe dakplaten of zonnepanelen kunt u bij ons montagebedrijf ook terecht voor nieuwbouw. Wanneer u een succesvol bedrijf runt, kan het nodig zijn om uit te breiden. Bij HG Montage kunnen we een schuur voor u bouwen waar u extra dieren kunt houden. Wij denken graag met uw nieuwbouwplannen in Ederveen mee. Ons montagebedrijf kan al in een vroeg stadium iets voor u betekenen:

 • Wij vragen de omgevingsvergunning in Ederveen aan
 • We regelen de bouwtekeningen
 • We kiezen voor degelijke bouwconstructies door te werken met kwaliteitsmaterialen

Waarbij helpen wij u?

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwbouwproject wordt zoals u het voor ogen heeft, komt ons montagebedrijf langs in Ederveen om uw situatie te beoordelen en uw wensen en eisen te inventariseren. Deze wensen vertalen wij in een bouwtekening. Dit betekent dat u de input levert, terwijl wij het proces begeleiden.

Ons montagebedrijf is voorstander van een transparante en flexibele manier van samenwerken. Op die manier bereiken we de beste resultaten. Bovendien profiteert u bij HG Montage ook nog eens van 25 jaar garantie op uw aankopen. Uw zorgen over uw dak zijn dus voorlopig verleden tijd.

dak vervangen

Asbest verwijderen Ederveen

HG Montage helpt u bij het asbest verwijderen in Ederveen. Bevat uw dak asbest of heeft u ergens een opslag van deze giftige (golf)platen? Neem dan contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk naar u toe. U hoeft niet te zorgen voor de afvoer van de platen of voor een sloopvergunning. Wij ontzorgen u graag door deze taken op ons te nemen. Laat ons specialistische team u helpen met uw asbest verwijderen in Ederveen.

Graag meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent nieuwbouw voor uw bedrijf in Ederveen? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact op met ons montagebedrijf. Bij HG Montage staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen door hieronder ons contactformulier in te vullen. Wanneer uw vraag bij ons binnen is, zullen we hier zo snel mogelijk op reageren. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, via 0342-700240. HG Montage is uw montagebedrijf dat in Ederveen snel en nauwkeurig werkt om u tevreden te stellen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen