0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Garderen

Montagebedrijf in Garderen nodig?

Ons montagebedrijf komt in Garderen graag helpen als u problemen heeft met uw dak. Bij HG Montage leveren en installeren we zonnepanelen, kunnen we een dakrenovatie uitvoeren en verzorgen we de montage van nieuwe dakplaten en golfplaten. Ons montagebedrijf heeft al vele jaren ervaring en beschikt over een team van vakkundig personeel dat gebruikmaakt van de juiste apparatuur. Hiermee kunnen we ieder project tot een goed einde brengen. Wij horen graag wat ons montagebedrijf in Garderen voor u kan betekenen.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Asbest verwijderen?

Ons montagebedrijf beschikt over een uitgebreid dienstenpakket. Naast bovenstaande diensten kunnen wij in Garderen ook uw asbest verwijderen. Asbest kan gevaarlijk en ongezond zijn en het is belangrijk om dit te verwijderen als u uw leefomgeving wilt verbeteren. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de asbest wordt verwijderd. HG Montage regelt ook de sloopvergunning en stelt een asbestinventarisatierapport op. Ons montagebedrijf verwijdert asbest in Garderen op een zorgvuldige, veilige en professionele manier.

dak vervangen

Ontdek ons totaalpakket

Als klant uit Garderen kunt u ervoor kiezen om onze diensten apart van elkaar af te nemen, maar u kunt ook gebruikmaken van het totaalpakket van ons montagebedrijf. Dit ziet er als volgt uit:

 • Inventarisatie: wij komen langs in Garderen om uw situatie en de ligging ten opzichte van de zon te beoordelen
 • Subsidie: wij helpen u met onze kennis en ervaring een geschikte subsidie te vinden in het uitgebreide aanbod
 • Dak eraf: we demonteren het oude dak vakkundig en verwijderen eventuele asbest
 • Dak erop: het plaatsen van het nieuwe dak gebeurt gestructureerd en netjes en ons montagebedrijf houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen
 • Zon erop: we monteren de zonnepanelen, zodat u geld kunt gaan besparen op uw energiekosten

Asbest verwijderen Garderen

HG Montage helpt u met het asbest verwijderen in Garderen. Door de jarenlange ervaring van ons team is uw dak bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een veilige afbraak en afvoer van de giftige (golf)platen. Ook andere zaken zoals een sloopvergunning gaan wij voor u regelen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om uw asbest te verwijderen in Garderen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over ons totaalpakket? Bijvoorbeeld over de kosten of de verdere mogelijkheden? Neem dan zeker contact op met ons montagebedrijf. Dit kan door online ons contactformulier in te vullen of ons montagebedrijf een e-mail te sturen via henri@hgmontage.nl. Natuurlijk zijn wij vanuit Garderen ook telefonisch bereikbaar (0342-700240). Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies over de mogelijkheden bij HG Montage. Ons montagebedrijf komt in Garderen graag langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen