0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Gelderland

Ons montagebedrijf staat in Gelderland voor u klaar

Ons montagebedrijf kan in Gelderland voor u aan de slag met veel verschillende montagewerkzaamheden. HG Montage kan een dakrenovatie bij u uitvoeren, een nieuwe schuur bouwen waar u uw dieren in kunt houden of uw asbest verwijderen. Met de kennis die wij in huis hebben, onze mensen en de juiste apparatuur is ons montagebedrijf in staat voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. In de afgelopen jaren heeft ons montagebedrijf dan ook al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Kunnen we binnenkort in Gelderland ook voor u aan de slag?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Waarom uw dak vervangen?

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw dak in Gelderland in goede conditie is. Eens in de zoveel tijd kan het dus nodig zijn om het dak te renoveren of misschien wel volledig te vervangen. Het laten plaatsen van nieuwe dakplaten of golfplaten door ons montagebedrijf heeft een aantal voordelen:

 • Het dak is weer water- en winddicht
 • Nieuwe dakplaten geven het dak in Gelderland een nieuwe uitstraling
 • Een betere isolatie zorgt ervoor dat u bespaart op energiekosten

25 jaar garantie bij HG Montage

De montage van dakplaten moet nauwkeurig worden uitgevoerd om tot het beste resultaat te komen. HG Montage is een professioneel montagebedrijf dat kennis van zaken heeft en over veel ervaring beschikt. Bovendien profiteert u in Gelderland bij ons van 25 jaar garantie, dus de komende tijd hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten voor uw dak.

Ook kunt u ervoor kiezen om ons montagebedrijf zonnepanelen te laten plaatsen in Gelderland. Door het gebruik van deze panelen bespaart u op uw energiekosten. Het plaatsen van zonnepanelen is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

dak vervangen

Asbest verwijderen Gelderland

Als u last heeft van asbestplaten op uw huis dan helpen wij u graag met deze asbest verwijderen in Gelderland. Neem contact met ons op zodat wij snel bij u kunnen langskomen. Naast dat wij snelheid belangrijk vinden, zorgen wij ook voor veiligheid en professionaliteit. U hoeft geen stress te hebben van deze werkzaamheden omdat wij uw zorgen uit handen nemen. Zo kunt u snel weer genieten van uw huis zonder giftige stoffen. Contacteer ons en wij komen uw asbest verwijderen in Gelderland.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de montage van zonnepanelen? Of bent u benieuwd wat ons montagebedrijf in Gelderland nog meer voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kan door online ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen via henri@hgmontage.nl. Maar natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Gaat ons montagebedrijf binnenkort in Gelderland aan het werk voor u?

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen