0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Gevelrenovatie

Nieuwe gevel voor uw bedrijfspand

Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten vernieuwen door een ervaren specialist? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres! Onze vakkundig personeel met jarenlange ervaring gaan bij uw bedrijf aan de slag met de beste apparatuur. Hiermee zijn we in staat om elk project succesvol af te ronden. Wilt u een gevelrenovatie door ons uit laten voeren, dan zijn hier heel veel verschillende mogelijkheden voor. Deze zouden we graag met u bespreken om tot een passende oplossing voor uw bedrijf te komen. Met een gevelrenovatie van uw bedrijfspand zorgt u voor een verzorgde uitstraling.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Service van HG Montage

De specialisten van HG Montage gaan al jarenlang bij bedrijven door heel Nederland aan de slag met werkzaamheden aan een grote verscheidenheid aan panden. Bedrijven in de agrarische sector en de industrie schakelen ons onder andere in voor het verwijderen van asbest, het plaatsen van zonnepanelen en nieuwbouw. Wij gaan ook aan de slag met het plaatsen van een nieuwe gevel, onder andere voor bestaande panden en nieuwbouw. Onze excellente service houdt in dat u altijd terecht kunt bij een vast aanspreekpunt met wie u heldere afspraken maakt. De contactpersoon helpt u tevens met het eventuele aanvragen van een vergunning of subsidie. De materialen die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, waarop we altijd 25 jaar garantie geven, en we stellen altijd een vrijblijvende offerte op voordat we aan de slag gaan.

Subsidie voor gevelrenovatie

Helaas is het over het algemeen niet mogelijk om een subsidie te ontvangen voor een gevelrenovatie. Echter zijn hier wel uitzonderingen voor. Laat u de gevel bijvoorbeeld vernieuwen, en besteedt u hierbij extra aandacht aan de isolatie, dan kunt u hier wel een subsidie voor ontvangen.

Het isoleren valt namelijk onder milieubewust investeren, wat door de overheid gestimuleerd wordt. In bepaalde wijken worden er ook subsidies uitgekeerd voor gevelrenovatie, bijvoorbeeld omdat het gaat om unieke panden. Ook wanneer er asbest gevonden is in de gevel kunt u een subsidie aanvragen om deze te laten verwijderen en de gevel te vernieuwen.

Gevelrenovatie

Vergunning nodig voor uw nieuwe gevel?

In sommige gevallen heeft u voor een nieuwe gevel ook een vergunning nodig. Wanneer er bijvoorbeeld asbest gevonden is, heeft u een vergunning nodig om dit tijdens de gevelrenovatie te laten verwijderen. Ook wanneer uw bedrijf gevestigd is in een uniek pand zult u hiervoor een vergunning aan moeten vragen. Wanneer u HG Montage inschakelt voor uw nieuwe gevel zullen wij u altijd assisteren met het aanvragen van de eventuele vergunningen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gevelrenovatie voor uw bedrijf, de subsidies en vergunningen die u voor een nieuwe gevel nodig heeft of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan met veel enthousiasme bij u aan de slag. Contact opnemen doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar henri@hgmontage.nl. De specialisten van HG Montage gaan aan de slag met een gevelrenovatie voor uw bedrijfspand!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen