0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Gevelrenovatie

Een nieuwe, frisse uitstraling

Met jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector, kunnen wij uw gevel transformeren en weer in optimale staat brengen. Of het nu gaat om een enkele schuurgevel of alle gevels van uw bedrijfspand, wij staan klaar om uw wensen te vervullen. Ons team van vakmannen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten met de beste materialen. Met onze gevelrenovatie service geeft u uw pand een nieuwe uitstraling, terwijl u ook de duurzaamheid en waarde ervan verhoogt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze gevelrenovatie diensten en hoe wij u kunnen helpen uw gevel te verbeteren.

Upgrade uw gebouw.

Vervang uw gevel voor een geheel nieuwe en frisse uitstraling.

De voordelen van gevelrenovatie

Gevelrenovatie kent vele voordelen voor uw stal, loods of bedrijfspand. Niet alleen uiterlijke, maar ook financiële en duurzame voordelen. We zetten deze graag even voor u op een rijtje:

 • Verduurzaming van uw pand
 • Volledig te personaliseren (kleur en soort beplating)
 • Goede bescherming tegen verschillende weersinvloeden
 • Verhoogt de isolatiewaarde van uw pand
 • Moderniseren van uw (oudere) pand
 • Vernieuwde uitstraling voor uw pand

Groot effect, kleine inspanning

Een van de belangrijke voordelen van gevelrenovatie is dat uw pand volledig van uiterlijk kan veranderen met minimale inspanning. HG Montage heeft de mogelijkheid om de verouderde gevels van uw stal, schuur, loods of bedrijfspand volledig te transformeren zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Binnen een korte tijd kunnen wij de uitstraling van uw verouderde gevels vernieuwen en moderniseren, omdat we meestal alleen de gevels van uw pand hoeven te renoveren en niet het hele gebouw.

Hoogwaardige bouwmaterialen

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw gevelrenovatie langdurig een mooie uitstraling behoudt. Daarom maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Afhankelijk van uw voorkeuren en vereisten kunnen we geïsoleerde of niet-geïsoleerde gevelbekleding gebruiken, waarbij we u de keuze bieden tussen verschillende structuren, kleuren en afmetingen. Ten slotte bieden wij u de keuze tussen verschillende wijzen van montage, zoals verticaal, horizontaal en diagonaal. Niet alleen de structuur, kleur en afmetingen beïnvloeden namelijk de uiteindelijke uitstraling van uw pand, maar ook de manier waarop het bevestigd wordt. Wij bieden maatwerk, precies zoals u dit wenst.

Heeft u een vergunning nodig?

In sommige gevallen heeft u voor een nieuwe gevel ook een vergunning nodig. Wanneer er bijvoorbeeld asbest gevonden is, heeft u een vergunning nodig om dit tijdens de gevelrenovatie te laten verwijderen. Ook wanneer uw bedrijf gevestigd is in een uniek pand zult u hiervoor een vergunning aan moeten vragen. Wanneer u HG Montage inschakelt voor uw nieuwe gevel zullen wij u altijd assisteren met het aanvragen van de eventuele vergunningen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vergunningen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar info@hgmontage.nl.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen