0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Bedrijfshal bouwen

Hal laten bouwen door HG Montage

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen door een gespecialiseerd montagebedrijf? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres! Al jarenlang gaan wij aan de slag met de hallenbouw en andere bouwwerkzaamheden bij bedrijven door heel Nederland. Hiervoor maken onze ervaren en enthousiaste medewerkers gebruik van de beste apparatuur en materialen van hoge kwaliteit. Naast een hal bouwen kunt u ons tevens inschakelen voor andere werkzaamheden aan uw bedrijf zoals asbest verwijderen, dak- en gevelrenovatie, installatie van zonnepanelen en nieuwbouw in de industriële en agrarische sector.

Categorie: Bedrijfshal

Kosten voor de bouw van een bedrijfshal zijn geheel afhankelijk van het totaal aantal vierkante meter. Een kostenindicatie ontvangen? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Hallenbouw van hoge kwaliteit

Al jarenlang gaan onze experts bij uiteenlopende bedrijven aan de slag met verschillende bouwwerkzaamheden. Zo kunt u ons onder andere inschakelen om een bedrijfshal te bouwen. Bij elk project maken we gebruik van de topkwaliteit materialen. Hierdoor kunnen we op onze werkzaamheden 25 jaar garantie geven. Schakelt u ons in voor hallenbouw, dan komen we eerst bij u langs om de situatie in te schatten, en op basis hiervan een vrijblijvende offerte op te stellen. Op deze offerte zijn alle kosten helder uitgelegd. Met uw toestemming gaan we vervolgens aan de slag om de hal te bouwen. U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Hierdoor zijn er geen onduidelijkheden en wordt miscommunicatie voorkomen. Bovendien kunt u door ons in te schakelen gebruik maken van onze andere services, bijvoorbeeld door op uw nieuwbouw bedrijfshal zonnepanelen te laten installeren.

Subsidies en vergunningen voor hallenbouw

Wanneer u een loods wilt bouwen is het handig om te weten voor welke subsidies u in aanmerking komt, of dat u vergunningen aan moet vragen. Of u een subsidie ontvangt en hoe hoog deze zal zijn hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. Factoren die meespelen zijn de grootte van de hal, de locatie en de branche waarin uw bedrijf actief is.

Veel ondernemers zien deze subsidies en vergunningen als een flink struikelblok. Daarom zullen wij u assisteren en adviseren bij het aanvragen van subsidies en vergunningen wanneer u door ons een hal laat bouwen.

Hal bouwen

Kosten van bedrijfshal bouw

Ontvangt u graag meer informatie, heeft u nog vragen over het bouwen van een bedrijfshal of wilt u een kostenoverzicht ontvangen? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 0342-700240 of door een mail te sturen naar henri@hgmontage.nl. Maak van HG Montage uw partner voor de hallenbouw van uw bedrijf!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen