0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Harskamp

Hulp bij nieuwbouw en diverse dakwerkzaamheden

Wilt u uw bedrijf in Harskamp graag uitbreiden door een schuur te bouwen voor uw koeien of varkens? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. U kunt bij ons ook terecht voor diverse andere werkzaamheden. Wij hebben al veel tevreden klanten mogen helpen. Bent u de volgende? Wij komen graag kennismaken om te zien wat wij in Harskamp voor u kunnen betekenen.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Waarvoor komt u naar ons montagebedrijf?

Als gespecialiseerd montagebedrijf beschikken wij over de juiste mensen, kennis en apparatuur om u goed van dienst te kunnen zijn. Waar kunnen we u in Harskamp mee helpen?

 • Asbest verwijderen, want dit kan ongezond en gevaarlijk zijn
 • Het leveren en monteren van dakplaten
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen door onze andere onderneming: HG Zonnepanelen.

Om een goed plan van aanpak te kunnen maken, komen wij graag bij u langs in Harskamp om een inventarisatie te maken van de werkzaamheden. Op basis hiervan maken we een plan en gaan we aan de slag. Uiteraard zorgen we voor een complete afwerking voordat ons montagebedrijf de werkzaamheden definitief oplevert.

Goede samenwerking in Harskamp

Wij zetten ons dagelijks in om met ons montagebedrijf in Harskamp goede kwaliteit te kunnen leveren. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent over onze werkzaamheden en daarom willen wij graag goed op de hoogte zijn van uw wensen en eisen.

Wij streven ernaar flexibel en transparant met onze klanten samen te werken, of het nu gaat om een dakrenovatie of de montage van golfplaten. Wij zijn altijd goed bereikbaar en reageren snel op vragen en opmerkingen. Bij HG Montage vindt u alles wat u zoekt in een professioneel montagebedrijf.

Montagebedrijf Harskamp

Asbest verwijderen Harskamp

HG Montage kan asbest verwijderen in Harskamp. Ons specialistische team weet om te gaan met deze giftige stof. Graag helpen wij u met het minimaliseren van de risico’s van asbest in uw huis. U hoeft niet wakker te liggen van het afvoeren van de platen of van een sloopvergunning. HG Montage zorgt voor al deze zaken. Zo kunt u met ons zonder stress asbest verwijderen in Harskamp.

Meer weten? Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat ons montagebedrijf in Harskamp voor u kan betekenen? Of wilt u een van bovenstaande werkzaamheden door ons montagebedrijf uit laten voeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342-700240. Het is ook mogelijk om online ons contactformulier in te vullen. Dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug. Wij maken graag persoonlijk kennis om te zien wat ons montagebedrijf in Harskamp voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen