0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Hoenderloo

Ons montagebedrijf helpt in Hoenderloo

Op zoek naar een montagebedrijf in Hoenderloo? HG Montage is uw adres als u zoek naar een professioneel montagebedrijf dat gespecialiseerd is in montagewerkzaamheden. Zo kunnen wij in Hoenderloo een dakrenovatie voor u uitvoeren, asbest verwijderen en kunnen wij u helpen uw bedrijf uit te breiden, bijvoorbeeld door een schuur te bouwen waar u extra dieren kunt houden. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan horen wij graag wat we in Hoenderloo voor u kunnen betekenen.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Geld verdienen met zonnepanelen

Bij HG montage kunnen wij uw dak in Hoenderloo renoveren of het dak voorzien van nieuwe dakplaten en golfplaten. Maar heeft u er weleens aan gedacht om zonnepanelen te plaatsen? Met deze panelen kunt u namelijk zelf zonne-energie opwekken en dat scheelt in uw portemonnee. Wat deze manier van geld besparen inhoudt?

 • U verbruikt minder stroom: dit wordt terug geleverd aan het net en afgetrokken van uw jaarlijkse verbruik
 • Om bij te houden hoeveel stroom u terug levert, heeft u een levermeter nodig
 • Ons montagebedrijf installeert de levermeter geheel kosteloos bij u in Hoenderloo
 • Wat u bespaart, is afhankelijk van de locatie, de hoeveelheid zon en de positie van het dak

Kies voor kwaliteit

De montage van zonnepanelen is een nauwkeurig werkje. Wij vinden het plaatsen van de panelen echter net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten zelf. Daarom garandeert ons montagebedrijf u producten van goede kwaliteit en gaan we snel en nauwkeurig te werk.

Daarnaast profiteert u bij ons montagebedrijf van 25 jaar garantie op uw aankopen. Zo heeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over de conditie van uw dak. Ons montagebedrijf helpt in Hoenderloo graag.

Montagebedrijf Hoenderlo

Asbest verwijderen Hoenderloo

Wenst u asbest te verwijderen in Hoenderloo? Bij HG Montagebedrijf bent u aan het goede adres. Oude asbestplaten zijn een groot risico voor uw gezondheid. Wij helpen u graag om deze risico’s te verminderen en de platen te verwijderen. Ons ervaren team komt snel bij u langs en zorgt voor een veilige afbraak van het dak. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van asbest in Hoenderloo.

Contact opnemen?

Bent u benieuwd wat ons montagebedrijf voor uw dak kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies. Ook komen wij graag bij u langs in Hoenderloo om uw situatie te beoordelen. Op die manier kunnen wij u een oplossing op maat leveren. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ook online ons contactformulier invullen. Ons montagebedrijf komt in Hoenderloo graag kennis met u maken.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen