0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Industriebouw

Een industrieel bedrijfspand laten bouwen

Wilt u een industrieel pand laten bouwen? Start u met een nieuwe onderneming? Of gaat u uitbreiden? HG Montage is de professional in de industriebouw. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze specialisten exact weten wat er nodig is om uw wensen waar te maken. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er zijn. HG Montage is specialist in het ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden. Wenst u meer informatie over wat HG Montage u te bieden heeft? Lees dan verder op deze pagina of neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

De specialist voor u!

HG Montage is de specialist in de industriebouw. Wilt u er zeker van zijn dat alles goed en professioneel geregeld wordt? Kom dan naar HG Montage. Wij kunnen u onder andere het volgende aanbieden:

 • Een vast aanspreekpunt
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Hulp bij het aanvragen van vergunningen
 • Resultaten van hoge kwaliteit
 • Een vrijblijvende offerte
 • Advies op maat

HG Montage staat klaar om vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Het aanvragen van subsidies

Gaat u een nieuwe onderneming starten? Of wilt u gaan uitbreiden met een industrieel bedrijfspand? Bent u er dan al mee bekend dat u wellicht subsidie aan kunt vragen, bijvoorbeeld wanneer u milieuvriendelijk te werk wilt gaan. Het ligt er geheel aan wat uw wensen voor uw nieuwbouw project zijn. HG Montage helpt u graag bij het uitwerken van deze wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent subsidie aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met HG Montage. Wij helpen u met uw subsidieaanvragen!

Industriebouw

Vergunningen voor industriebouw

Wanneer u besluit om een industrieel pand te bouwen zult u vergunningen moeten aanvragen. Het aanvragen van vergunningen kost veel tijd, vooral wanneer u niet bekend bent met het aanvragen van vergunningen kan het een hele zoektocht worden. Doordat HG Montage al jarenlang vergunningen aanvraagt voor verschillende bouwprojecten, weten wij direct wat we nodig hebben en waar we moeten zijn. HG Montage helpt u graag met het aanvragen van vergunningen. In korte tijd realiseren en ontwikkelen wij uw wensen. Schakel de hulp van HG Montage in voor de industriebouw!

Schakel HG Montage in!

HG Montage is de specialist in de industriebouw. Wenst u meer informatie over het bouwen van industriële panden? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0342-700240 of een mail sturen naar henri@hgmontage.nl. U wilt het beste voor uw bedrijf en wij willen het beste voor u. Schakel HG Montage in wanneer u een industrieel bedrijfspand wilt bouwen!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen