0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Kootwijk

Problemen met uw dak?

Ons montagebedrijf kan in Kootwijk helpen met het uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden. Heeft uw dak zijn beste tijd gehad en bent u toe aan de montage van nieuwe dakplaten of golfplaten? Of wilt u uw asbest laten verwijderen? Dan bent u bij HG Montage op de juiste plek. Wij zijn een professioneel montagebedrijf waar u als klant uit Kootwijk op nummer één staat. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen, zodat we een afspraak met u kunnen maken om persoonlijk kennis te maken in Kootwijk.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Voordelen van een dak van kwaliteit

Het dak is het meest kwetsbare onderdeel van een bouwwerk. Een dakrenovatie is niet alleen bevorderlijk voor uw veiligheid. Een dak van goede kwaliteit biedt nog diverse andere voordelen:

 • De temperatuur is constanter
 • De ventilatie is beter
 • U zult besparen op uw energiekosten in Kootwijk
 • Met geïsoleerde dakpanelen houdt u de warmte binnen en de kou buiten

Een passende oplossing voor iedere situatie

De reden dat wij graag in Kootwijk langskomen om kennis te maken, is dat ons montagebedrijf op die manier uw situatie goed kan inschatten. Wij beoordelen uw dak niet graag van een tekening of foto. Voor een goede inventarisatie van de benodigde werkzaamheden is het nodig om de ligging van het dak te bekijken.

Ook kunnen wij zo bepalen of het zinvol is om zonnepanelen te laten plaatsen door onze andere onderneming: HG Zonnepanelen.

Bij HG Montage kunt u ook kiezen uit een zeer divers aanbod aan dakpanelen. Ons montagebedrijf verkoopt de panelen in verschillende kleuren en maten, geïsoleerd en niet geïsoleerd. Voor iedere situatie verkopen wij een geschikt product. Ons montagebedrijf komt in Kootwijk graag langs om u te adviseren over de mogelijkheden.

Montagebedrijf Kootwijk

Asbest verwijderen Kootwijk

HG Montage biedt u de mogelijkheid om asbest te laten verwijderen in Kootwijk. Ons ervaren team komt graag zo snel mogelijk bij u langs te komen om u te helpen. De asbestplaten worden vakkundig en snel van uw dak gehaald. Ook voeren we veilig de platen af. Voor de sloopvergunning en een asbestinventarisatierapport wordt gezorgd. Zo ervaart u geen stress bij het asbest verwijderen in Kootwijk.

Ons montagebedrijf in Kootwijk aan de slag?

Bent u benieuwd wat ons montagebedrijf voor uw dak in Kootwijk kan betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Dit kan door online ons contactformulier in te vullen. Zodra uw vraag bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Als u graag direct iemand van ons montagebedrijf wilt spreken, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en horen graag wat ons montagebedrijf in Kootwijk voor u kan doen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen