0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Kootwijkerbroek

Ons montagebedrijf op uw dak

Zoekt u een montagebedrijf dat in Kootwijkerbroek uw dak kan vervangen? Een dakrenovatie kan uitvoeren? Of zonnepanelen kan plaatsen, die u veel geld op kunnen leveren? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Met ons vakkundig personeel en onze apparatuur van hoge kwaliteit vinden we voor iedere situatie een passende oplossing. Door persoonlijk met u kennis te komen maken, krijgen wij een goed beeld van uw wensen en eisen. De oplossing die ons montagebedrijf levert, is daar dus ook op aangepast. Wat kunnen wij in Kootwijkerbroek voor u betekenen?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Waarom HG Montage?

In de jaren dat wij actief zijn als montagebedrijf hebben we al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Onder de kop ‘projecten’ vindt u een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij succesvol hebben afgerond. Iedere dag halen wij alles uit de kast om onze klanten uit Kootwijkerbroek tevreden te stellen. U vindt bij ons montagebedrijf in Kootwijkerbroek daarom ook altijd:

 • Heldere communicatie
 • Flexibele en transparante samenwerking
 • Snel en nauwkeurig werken
 • Deskundig advies

25 jaar garantie in Kootwijkerbroek

U kunt vanuit Kootwijkerbroek bij HG Montage terecht als u uw bestaande dak wilt renoveren, maar ook met de montage van nieuwe dakplaten of golfplaten gaan wij graag aan de slag. Hierbij houden we rekening met eventuele asbest en kunnen deze asbest verwijderen als dat nodig is.

Maar welk product of welke dienst u ook bij ons montagebedrijf afneemt, wij garanderen een garantieperiode van 25 jaar. Wij willen namelijk dat u lang van ons werk kunt genieten en u zich de komende tijd geen zorgen hoeft te maken over uw dak in Kootwijkerbroek.

Montagebedrijf Kootwijkerbroek

Asbest verwijderen Kootwijkerbroek

Bij HG Montage Kootwijkerbroek kunt u het beste terecht als u uw asbest wilt laten verwijderen. We gaan voor u aan de slag als u uw dak wilt renoveren, maar ook met de montage van nieuwe dakplaten, golfplaten en zonnepanelen. Wij als montagebedrijf doen iedere dag ons best om onze klanten tevreden te stellen. HG Montage regelt namelijk ook de sloopvergunning, het opstellen van een asbestinventarisatierapport en zorgen voor een goede planning. Neem direct contact met ons op om uw asbest te verwijderen in Kootwijkerbroek.

HG Montage ook voor u aan de slag?

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd dat ons montagebedrijf in Kootwijkerbroek kwaliteit kan leveren? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Telefonisch zijn wij goed bereikbaar, maar u kunt uw vraag ook online stellen door ons contactformulier in te vullen. Zodra uw vraag bij ons montagebedrijf binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U zoekt toch ook een montagebedrijf dat in Kootwijkerbroek bij u langskomt om een oplossing op maat te bedenken?

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen