0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Leusden

Komt ons montagebedrijf langs in Leusden?

Zoekt u een montagebedrijf dat in Leusden kan helpen bij diverse montagewerkzaamheden? Een montagebedrijf dat uw dakrenovatie voor zijn rekening neemt? Of dat aan de slag gaat met de installatie van zonnepanelen? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel montagebedrijf dat beschikt over vakkundig personeel en de juiste apparatuur. Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid, dus ook in Leusden kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. Wij komen graag persoonlijk kennis met u maken.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Aandacht voor asbest

Tijdens onze werkzaamheden op uw dak in Leusden zorgen wij niet alleen voor de montage van uw nieuwe dakplaten en golfplaten. Ons montagebedrijf zorgt er ook voor dat uw leefomgeving veilig en verantwoord is. Daarom kijken wij ook of er asbest aanwezig is en of we die asbest moeten verwijderen. Asbest kan namelijk erg ongezond en gevaarlijk zijn. Bij de verwijdering komen een aantal dingen kijken die wij in Leusden graag voor onze rekening nemen:

 • Wij regelen de sloopvergunning
 • Wij stellen een asbestinventarisatierapport op
 • Wij zorgen voor een goede planning
 • We verwijderen ook asbest golfplaten

Geld besparen met een nieuw dak

Nadat ons montagebedrijf alle schadelijke asbest zorgvuldig, snel en op een professionele manier heeft verwijderd, is het tijd om uw dak in Leusden weer als nieuw te maken. Een nieuw dak zorgt niet alleen voor een verbeterde uitstraling, maar kan u ook veel geld besparen. Een dak in goede conditie betekent namelijk een betere isolatie, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Bovendien levert u ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu. Ons montagebedrijf geeft in Leusden graag advies over de mogelijkheden omtrent het besparen op energiekosten.

Montagebedrijf Leusden

Asbest verwijderen Leusden

Heeft u een gecertificeerd bedrijf nodig om uw asbest te verwijderen in Leusden? Bij HG Montage bent u aan de juiste adres. Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid. Wij verwijderen asbest veilig en vakkundig en adviseren u op elk moment. Neem direct contact met ons op om uw asbest te verwijderen in Leusden.

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer weten over het verwijderen van asbest in Leusden? Of bent u benieuwd naar de andere diensten van ons montagebedrijf? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op. Dit kan door online ons contactformulier in te vullen of ons een e-mail te sturen via henri@hgmontage.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar als u een afspraak wilt maken om persoonlijk kennis te maken. Wij komen graag langs in Leusden om uw situatie te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen. Ons montagebedrijf gaat in Leusden graag aan de slag om uw dak weer veilig en betrouwbaar te maken.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen