0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Loods bouwen

Loodsenbouw door HG Montage

Wilt u als ondernemer een loods laten bouwen door een ervaren, gespecialiseerd bedrijf? Dan kunt u terecht bij de experts van HG Montage. Wij hebben jarenlange ervaring met loodsenbouw voor bedrijven door heel Nederland. Dat wordt gedaan door ons vakkundige, ervaren en enthousiaste personeel met de beste apparatuur en materialen van topkwaliteit. Naast loodsenbouw kunt u ons tevens inschakelen voor asbestsanering, dakrenovaties en nieuwbouw in de industriële en agrarische sector.

Categorie: Loods bouwen

Bij het bouwen van een geïsoleerde schuur komt veel kijken. Belangrijk is dat u bijvoorbeeld gebruik maakt van de juiste panelen (sandwich of golfplaten), dakgoten en afwerkingsmogelijkheden. Wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op via 0342700240
of mail naar info@hgmontage.nl.

Categorie: Loods bouwen

De kosten van een nieuwbouw loods zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter. Bespreek uw wensen, bel naar 0342700240
of mail ons op info@hgmontage.nl.

Categorie: Loods bouwen

De kosten voor het bouwen van een nieuwe loods bij HG Montage, zijn afhankelijk van het aantal vierkante meter.
Bel ons op 0342700240 en bespreek uw wensen of stuur een mail naar info@hgmontage.nl.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Profiteer van jarenlange ervaring

Al jarenlang gaan wij bij verschillende bedrijven in de industriële en agrarische sector aan de slag voor het ondernemen van bouwwerkzaamheden. Zo kunt u ons onder andere inschakelen wanneer u een loods wilt bouwen. Hierbij gebruiken we altijd materialen van hoge kwaliteit, en kunt u rekenen op 25 jaar garantie. Wanneer u ons inschakelt voor de loodsenbouw, zullen wij altijd eerst bij uw bedrijf langskomen om een inschatting te maken van de situatie. We bespreken met u de plannen en stellen een vrijblijvende offerte op waarin de kosten helder uitgelegd worden. Met uw toestemming gaan we aan de slag met het maken van een planning en beginnen we met de loods bouwen. Tijdens het gehele proces kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt waardoor onduidelijkheden en miscommunicatie voorkomen worden.

Loods laten bouwen op agrarisch gebied?

Loods laten bouwen op agrarisch gebied? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van referentieprojecten en laat u inspireren.

Subsidies en vergunningen aanvragen

Voor u begint met het bouwen van de loods is het verstandig om inzicht te hebben in de vergunningen die u nodig heeft en de eventuele subsidies die u aan kunt vragen. De hoogte van een subsidie hangt namelijk volledig af van het type loods dat u laat bouwen en welke investeringen u doet om de loods milieuvriendelijk te maken.

Ook de vergunningen zijn volledig afhankelijk van factoren als de grootte van de loods, de locatie en de branche waarin uw bedrijf werkt. Het navigeren door al deze vergunningen en subsidies is een struikelblok voor veel ondernemers. Daarom kunt u ook op dit vlak op ons advies en assistentie rekenen. Wij adviseren u over de mogelijkheden van subsidies en gaan nauwkeurig met u na welke vergunningen u nodig heeft voor de loodsenbouw.

Subsidie aanvraag loodsenbouw

Kosten van loodsenbouw

Bent u benieuwd naar de kosten voor het bouwen van een nieuwe loods of wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch te bereiken via 0342-700240 of u kunt mailen naar henri@hgmontage.nl. Wij gaan graag aan de slag met de loodsenbouw voor uw bedrijf!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen