0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Lunteren

Voor werkzaamheden op en om het dak

Wist u dat ons montagebedrijf u in Lunteren kan helpen bij het uitbreiden van uw bedrijf? Wij kunnen bijvoorbeeld een kleine of grote schuur voor u bouwen waar u uw koeien of varkens kunt houden. Al in een vroeg stadium kunt u bij ons aankloppen, want HG Montage helpt u graag met het aanvragen van vergunningen en het regelen van bouwtekeningen. Wij gaan als montagebedrijf met plezier voor u aan de slag in Lunteren. Hoe kunnen onze professionals u van dienst zijn?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Kwaliteit en kennis in huis

Bij ons montagebedrijf staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zorgen we dat we goed op de hoogte zijn van uw wensen en eisen. Op die manier werken we zo transparant en flexibel mogelijk met u samen in Lunteren. Zo weet u precies waar u bij ons aan toe bent. Ons montagebedrijf heeft in Lunteren de afgelopen jaren al veel tevreden klanten mogen helpen. En dat is niet voor niets:

 • Wij hebben alles in huis: de kennis, de mensen en de apparatuur
 • Bij ons profiteert u van 25 jaar garantie in Lunteren en omgeving
 • U heeft bij ons één aanspreekpunt waar u snel en helder mee kunt communiceren

Ons uitgebreide dienstenaanbod

Bij ons kunt u in Lunteren niet alleen terecht voor de bouw van een nieuwe schuur. Ons uitgebreide assortiment bestaat nog uit diverse andere diensten, waaronder:

 • Asbest verwijderen
 • Dakrenovatie
 • Montage van dakplaten en golfplaten

Ook kunt u bij ons terecht wanneer u in Lunteren zonnepanelen op uw dak wilt laten plaatsen. Dit kan u een hoop geld opleveren. HG Montage heeft veel ervaring met het plaatsen en installeren van zonnepanelen. En als montagebedrijf kennen wij de producten waarmee we werken als geen ander. Bij ons krijgt u dan ook het beste product voor de scherpste prijs.

Montagebedrijf Lunteren

Asbest verwijderen Lunteren

Laat uw asbest verwijderen in Lunteren door HG Montagebedrijf. Ons team bij HG Montagebedrijf werkt snel, veilig en professioneel. Wij denken altijd met u mee en geven u graag advies. Wij zijn dé specialist in asbestsanering en beschikken over het Procescertificaat Asbestverwijdering. Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf? Wacht dan niet lang en neem contact met ons op om uw asbest te verwijderen in Lunteren.

Op zoek naar een montagebedrijf in Lunteren

Heeft u interesse in een van bovenstaande diensten? Wacht dan niet en neem direct contact op met ons montagebedrijf. Wij komen graag persoonlijk met u kennismaken om te zien wat wij in Lunteren voor u kunnen betekenen. Om een afspraak met ons te maken, kunt u online het contactformulier van ons montagebedrijf invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 0342-700240. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan! Stuur deze naar henri@hgmontage.nl. Wij horen graag wat ons montagebedrijf in Lunteren voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen