0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Maak kennis met… Jos!

Maak kennis met Jos

Week in week uit zet onze verkoopadviseur Jos zich voor 200% (Ja, 200%!) in voor HG. Jos is een ervaren werknemer met hart voor de zaak, dat is te zien aan het werk dat hij wekelijks levert. In de onderstaande tekst stelt Jos zichzelf even voor!
‘’Hallo, ik ben Jos de Bruijn. Mijn carrière ben ik begonnen bij een fabrikant van sandwichpanelen. Hier heb ik 8 jaar lang ervaring opgedaan als verkoper, waarna het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik – inmiddels alweer 3 jaar geleden – gevonden bij HG. Hier werk ik nu al 3 jaar met veel plezier als verkoopadviseur voor de nieuwbouw- en renovatieprojecten van HG Montage. Daarnaast houd ik me als verkoopadviseur ook bezig met de zonnepanelen projecten van HG Zonnepanelen én combinatieprojecten van HG Montage en HG Zonnepanelen samen. Voor deze projecten voer ik veelzijdige maar vooral erg leuke taken uit. Zo ben ik vandaag bijvoorbeeld nog bij een klant op bezoek geweest om uitgebreid zijn wensen te bespreken. Op deze manier kunnen we de droom van de klant precies realiseren zoals hij dat wil, dat vind ik geweldig.’’
‘’Wat ik zo mooi vind aan HG? Dat zijn wel een aantal dingen. Ten eerste vind ik de veelzijdigheid van HG geweldig. HG heeft veel te bieden, van renovatie tot nieuwbouw en van zonnepanelen tot combiprojecten. Ten tweede vind ik de sfeer binnen HG erg fijn. Ik heb hier echt het gevoel dat we het samen doen, met een team. Ten derde ben ik blij met de vrijheid die ik heb binnen HG. Dit komt doordat er veel vertrouwen in elkaar is binnen het bedrijf. Ten slotte vind ik het prachtig dat iedereen hier dezelfde ‘mindset’ deelt. Iedereen werkt hard én voor elkaar. We gaan weinig uit de weg en zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kortom: iedereen werkt hier met een gezamenlijk doel.’’

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen