0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Nieuw dak

Hoger comfort door een nieuw dak

HG Montage levert en plaatst een breed assortiment dakpanelen en golfplaten. Wij maken gebruik van hoogwaardige panelen die zowel in geïsoleerde als in niet geïsoleerde varianten verkrijgbaar zijn. Een nieuw dak draagt bij aan een hoger comfort. Zo is de temperatuur constanter, de ventilatie beter en kan de luchtvochtigheid adequater worden afgestemd. Dit verhoogt de levenskwaliteit van uzelf en uw dieren/producten.

Wilt u ook direct zonnepanelen op uw nieuwe dak laten plaatsen? Ook dat is mogelijk bij HG!

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Wij maken gebruik van:

 • Sandwichpanelen met diverse motieven zoals het golf-, trapezium- of dakpanprofiel (Vanaf 20 mm tot wel 150 mm).
 • Profielplaten t.b.v. dak (ongeïsoleerd) met golf-, dakpan- of trapeziumprofiel. Optioneel: een anti condens vilt.
 • Profielplaten t.b.v. gevels met o.a. damwand- en rabatprofielen.
 • Vezelcement golfplaten.
 • Wand- en gevelpanelen verkrijgbaar met diverse profielen zoals Micro rib, Box profiel, Rabat profiel, Mini micro, etc.
 • HG Montage maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige merken van o.a. Falk, Kingspan, SVK, Eternit en Recticel.

Golfplaten in alle kleuren en maten

Golfplaten zijn gemaakt van geprofileerd vezelcement. Golfplaten kunnen wij in een groot aantal kleuren en maten leveren. Door de “ademende” materiaaleigenschappen van golfplaten wordt hoge luchtvochtigheid van binnenuit onttrokken en vrijgegeven aan de buitenlucht. De huidige vezelcement golfplaten zijn maximaal weerbestendig en duurzaam. HG Montage heeft veel ervaring opgedaan in de afgelopen 15 jaar met het verwerken van golfplaten. Ook leveren wij natuurlijk alle hulpstukken en bevestigingsmaterialen. Wij maken hoofdzakelijk gebruik van de merken SVK en Eternit.

Dakplaten in alle kleuren en maten

In ruimtes waar het warm of juist koel moet blijven zijn geïsoleerde dakplaten onmisbaar. U bespaart daarmee ook geld én u levert daarmee een bijdrage aan het milieu. Wij nemen al uw zorgen uit handen doordat wij de dakplaten snel leveren en vakkundig monteren. Ook voor aanverwante producten zoals lichtplaten/cassettes, deuren en afwerkingsproducten kunt u bij ons terecht. Sandwichpanelen worden meestal gebruikt bij hellende daken en gevels waarbij isolatie van groot belang is. Een voordeel van deze panelen is dat ze snel en efficiënt kunnen worden gemonteerd. Deze panelen kunnen dus worden gebruikt bij zowel grote als kleine oppervlaktes en leveren een goede isolatie. Wij leveren alle soorten sandwichpanelen van o.a. Falk en Kingspan. Graag helpen we u om de juiste keuzes te maken.

Beter licht met een daglichtsysteem

Daglicht is onmisbaar en zorgt voor een natuurlijke atmosfeer. Er zijn veel mogelijkheden om meer daglicht te creëren. Dit kan bijvoorbeeld met Solar-spots. Deze laten vooral licht door en bijna geen warmte, een groot voordeel in vergelijking met standaard daglichtsystemen. Daarnaast leveren en plaatsen we ook lichtstraten en lichtnokken. Deze zijn goed toepasbaar op daken met een dakpan-, trapezium- of golfprofiel. We plaatsen zowel dichte als geventileerde lichtnokken. Deze zijn toepasbaar in hallen, loodsen en stallen.

HG Montage werkt met producten van de volgende merken: Kingspan, Polycarb, Rooflight, Upstand Rooflight en Wall-Lite.

Upgrade uw gebouw met een nieuwe gevel.

Kiest u voor een nieuw dak voor uw gebouw? Overweeg dan ook meteen de dakgevel te vervangen voor een geheel nieuwe en frisse uitstraling. Bespreek alle mogelijkheden met een van onze medewerkers!

Wij zetten de puntjes op de i

HG Montage verzorgt een geheel ontzorgde afwerking en oplevering van uw project. We maken gebruik van alle mogelijke afwerkingsmaterialen voor een zo perfect mogelijk eindresultaat. Zo plaatsen we uit aluminium getrokken dakgoten en voorzien wij bijvoorbeeld uw kielgoten van een waterdichte EPDM-folie en hemelwaterafvoer. Ook leveren en monteren wij nokstukken, windveren, hoekstukken en alle soorten voorgevormde panelen en profielen. Wij zetten hiermee graag de puntjes op de i.

 

 

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen