0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Nieuwbouw?
Wij bouwen mee

Uw specialist in nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? Bedrijfsuitbreiding of een nieuw pand? HG montage is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouwuitvoering van bedrijfspanden, stallen en bewaringen voor onder meer de MKB-sector, Grootbedrijf en Agribouw. In een vroeg stadium kunnen we al veel voor u betekenen. Zo vragen wij de omgevingsvergunning aan en regelen wij de bouwtekeningen. Wij kunnen uw wensen in korte tijd ontwikkelen en realiseren. Ook kiest HG montage voor degelijke bouwconstructies en maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo investeert u verstandig in uw bedrijf en u kunt mogelijk gebruikmaken van de beschikbare investeringsaftrek.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouw, dakrenovatie of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Beter licht met een daglichtsysteem

HG Montage denkt met u mee, niet alleen voor dak- en wandbeplating maar ook voor de gewenste verlichting van uw nieuwbouw project. Een uitstekende keuze voor nieuwbouw is het gebruik van natuurlijk daglicht met een daglichtsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van zogenoemde ‘Solar-spots’. Deze laten veel natuurlijk licht binnen en bijna geen overtollige warmte, wat een groot voordeel is in vergelijking met standaard daglicht systemen.

HG Montage levert en plaatst daarnaast ook lichtstraten en lichtnokken. Deze zijn goed toepasbaar op nieuwe en bestaande daken met dakpan, trapezium en/of golf profiel. U kunt kiezen voor zowel dichte als geventileerde lichtnokken van o.a. de volgende merken: Kingspan; Polycarb; Rooflight; Upstand Rooflight en Wall-lite. Al deze modellen zijn zijn toepasbaar in hallen, loodsen en stallen.

Nieuwbouw

Uw wensen in beeld

Wij zorgen dat uw eisen op papier komen en vertalen dit vervolgens in de bouwtekeningen. U levert de input, wij begeleiden het proces. Doordat we verstand van zaken hebben zijn we goed in staat met u mee te denken. Hoe deze bouwtekeningen eruitzien? Vraag ons naar wat voorbeelden.

Vergunningen lastige klus? Niet voor ons.

Het aanvragen van vergunningen is vaak een onderdeel waar tegenop wordt gezien. Wij weten als geen ander aan welke regels uw aanvraag moet voldoen. Deze kaders bespreken wij in een vroeg stadium zodat deze in de bouwtekeningen kunnen worden meegenomen. Vervolgens vragen we – met de bouwtekening in de hand – de vergunning aan bij uw gemeente. Wij begeleiden dit proces volledig en ontzorgen daarmee onze klanten.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen