0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Nieuwbouw? Wij bouwen mee

Uw specialist in nieuwbouw

Heeft u nieuwbouwplannen? Wilt u bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand of een nieuwe loods laten bouwen? HG Montage is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden, stallen en loodsen voor onder meer de MKB-sector, Grootbedrijf en Agribouw. In een vroeg stadium kunnen we al veel voor u betekenen. Zo vragen wij de omgevingsvergunning aan en regelen wij de bouwtekeningen. Wij kunnen uw wensen in korte tijd ontwikkelen en realiseren. Ook kiezen we voor degelijke bouwconstructies en maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo investeert u verstandig in uw bedrijf.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Uw wensen in beeld

Wij zorgen dat uw eisen op papier komen en vertalen dit vervolgens in de bouwtekeningen. U levert de input, wij begeleiden het proces. Doordat we verstand van zaken hebben zijn we goed in staat met u mee te denken. Hoe deze bouwtekeningen eruitzien? Vraag ons naar wat voorbeelden.

Vergunningen een lastige klus? Niet voor ons

Het aanvragen van vergunningen is vaak een onderdeel waar tegenop wordt gezien. Wij weten als geen ander aan welke regels uw aanvraag moet voldoen. Deze kaders bespreken wij in een vroeg stadium zodat deze in de bouwtekeningen kunnen worden meegenomen. Vervolgens vragen we – met de bouwtekening in de hand – de vergunning aan bij uw gemeente. Wij begeleiden dit proces volledig en ontzorgen daarmee onze klanten.

Beter licht met een daglichtsysteem

HG Montage denkt met u mee. Niet alleen voor dak- en wandbeplating, maar ook voor de gewenste verlichting van uw nieuwbouwproject. Een uitstekende keuze voor nieuwbouw is het gebruik van natuurlijk daglicht met een daglichtsysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van zogenoemde ‘Solar-spots’. Deze laten veel natuurlijk licht binnen en bijna geen overtollige warmte, wat een groot voordeel is in vergelijking met standaard daglicht systemen.

HG Montage levert en plaatst daarnaast ook lichtstraten en lichtnokken. Deze zijn goed toepasbaar op nieuwe en bestaande daken met een dakpan-, trapezium- of golfprofiel. U kunt kiezen voor zowel dichte als geventileerde lichtnokken van o.a. de volgende merken: Kingspan, Polycarb, Rooflight, Upstand Rooflight en Wall-Lite. Al deze modellen zijn toepasbaar in hallen, loodsen en stallen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen