0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Nijkerk

Ons montagebedrijf gaat in Nijkerk het dak op

Ons montagebedrijf gaat in Nijkerk graag voor u het dak op om deze weer zo goed als nieuw te maken. Maar wat kunnen we bij HG Montage allemaal voor u betekenen? Wij verrichten veel verschillende montagewerkzaamheden, die variëren van asbest verwijderen tot het renovaties. Daarnaast neemt ons montagebedrijf ook graag het aanvragen van vergunningen en subsidies voor onze rekening. Met onze andere onderneming – HG Zonnepanelen – leveren we ook zonnepanelen. Maken we binnenkort persoonlijk kennis met u in Nijkerk?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Snel en nauwkeurig te werk

Eigenlijk is er maar weinig wat HG Montage niet voor uw dak in Nijkerk kan doen. Wij kunnen een dakrenovatie uitvoeren of uw dak voorzien van compleet nieuwe dak- of golfplaten. De montage verzorgen wij snel en nauwkeurig, zodat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Bovendien zorgt ons montagebedrijf ervoor dat uw dak volledig is afgewerkt en dat alle puntjes op de i zijn gezet wanneer wij ons werk opleveren. U bent toch op zoek naar een montagebedrijf dat in Nijkerk zijn werkplek netjes achterlaat?

Montagebedrijf Nijkerk

De voordelen van HG Montage in Nijkerk

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten naar tevredenheid mogen helpen. Dit doen we in Nijkerk, maar ook in vele andere plaatsen in Nederland. Ieder dag gaan we als montagebedrijf weer met plezier en toewijding aan het werk. Onder de kop ‘referentieprojecten’ vindt u een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd.

Wilt u weten wat de reden is dat klanten zo graag met ons samenwerken?

 • U heeft bij ons montagebedrijf altijd één aanspreekpunt
 • De communicatie verloopt snel en helder
 • Wij werken flexibel en transparant
 • We hebben alles in huis: kennis, de juiste mensen en goede apparatuur
 • Bij ons profiteert u van 25 jaar garantie in Nijkerk

Asbest verwijderen Nijkerk

Bij ons kunt u snel en veilig uw asbest laten verwijderen. Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat niet alleen asbest verwijdert maar ook werkzaamheden uitvoert zoals dakrenovatie en installatie van golfplaten? Dan bent u bij HG Montage aan de juiste adres. Wij regelen zelf de asbestinventarisatie en de vergunningen voor de sloopwerkzaamheden. Daardoor zijn wij een professionele en onafhankelijke partner in het saneringstraject. Dit onderscheidt ons van andere spelers op de markt. Laat uw asbest in Nijkerk verwijderen door HG Montage.

Meer weten? Bel of mail ons

Als u meer wilt weten over HG Montage of het uitgebreide assortiment van ons montagebedrijf, kunt u altijd contact met ons opnemen. Online kunt u ons contactformulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Natuurlijk is ons montagebedrijf vanuit Nijkerk ook telefonisch bereikbaar via 0342-700240 als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw dak. Wij geven u via de telefoon graag vrijblijvend advies, maar we kunnen ook langskomen in Nijkerk om persoonlijk met u kennis te maken. Op deze manier kunnen we uw situatie goed beoordelen. HG Montage is hét montagebedrijf om in Nijkerk uw dak onder handen te laten nemen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen