0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Putten

Ons montagebedrijf gaat in Putten het dak op

Ons montagebedrijf kan in Putten voor u aan de slag met diverse montagewerkzaamheden. HG Montage is een professioneel montagebedrijf waarbij de klant en het leveren van goede kwaliteit centraal staan. Bent u toe aan een nieuw dak, wilt u uw dak voorzien van zonnepanelen of wilt u uw asbest laten verwijderen? Dan bent u naar ons op zoek. Wij horen graag wat we in Putten voor u kunnen betekenen.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Waarom een dakrenovatie?

Het dak is een kwetsbaar gedeelte van een bouwwerk. Als uw dak in Putten zijn beste tijd heeft gehad, is het dan ook belangrijk om niet te lang met een dakrenovatie te wachten. Waarom?

 • Een verminderde kwaliteit kan gevaarlijk zijn
 • De kosten lopen steeds hoger op
 • Isolatie verslechtert, wat hogere energiekosten oplevert
 • Een goed dak is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu

Een nieuw dak nodig?

Als u ervoor kiest om ons montagebedrijf in te schakelen voor het realiseren van uw nieuwe dak in Putten, dan is er veel mogelijk. Bij HG Montage beschikken we over een uitgebreid assortiment dat bestaat uit dakplaten en golfplaten die op het dak gemonteerd kunnen worden. Deze montage is een nauwkeurig werkje, maar met de kennis, mensen en apparatuur die wij in huis hebben, brengt ons montagebedrijf ieder project tot een goed eind.

Montagebedrijf Putten

Asbest verwijderen Putten

Bent u op zoek naar een specialist die uw asbest kan verwijderen in Putten? Dan bent u bij ons aan de juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en veilige asbestverwijdering. Ons vakkundige team geeft u graag advies en denkt altijd met u mee. Heeft u last van asbest? Dan neem snel contact met ons op en wij gaan direct aan de slag om uw asbest te verwijderen in Putten.

Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden omtrent een dakrenovatie in Putten? Of heeft u een andere vraag die u graag door ons montagebedrijf beantwoord ziet? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van geheel vrijblijvend advies. Online kunt u ons contactformulier invullen, maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar (0342-700240). Wij horen graag wat ons montagebedrijf in Putten voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen