0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Renkum

Kwaliteit en service: dat levert ons montagebedrijf in Renkum

Ons montagebedrijf heeft in Renkum, maar ook in vele andere plaatsen in Nederland, al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Onder het kopje ‘projecten’ vindt u een aantal voorbeelden. HG Montage staat voor u klaar, welke montagewerkzaamheden er ook verricht moeten worden. Wilt u asbest laten verwijderen, een nieuwe schuur laten bouwen of bent u toe aan een dakrenovatie? Voor ons montagebedrijf is dit allemaal geen probleem. Met onze kennis, onze mensen en de juiste apparatuur zijn wij in staat voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Wij gaan in Renkum graag voor u aan de slag.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Wat is er mogelijk?

Uw dak is onze specialiteit. Daarom biedt ons montagebedrijf veel mogelijkheden wat betreft de renovatie van uw dak in Renkum. HG Montage kan u helpen bij:

 • Het plaatsen van nieuwe dakplaten in diverse kleuren en afmetingen
 • De montage van golfplaten in verschillende varianten
 • Het installeren van zonnepanelen, waar u veel geld mee kunt besparen
 • Het plaatsen van een daglichtsysteem, waarmee u daglicht kunt creëren

Optimaal gebruiksgemak in Renkum

Werkzaamheden aan uw dak in Renkum vereisen een hoge mate van nauwkeurigheid. HG Montage vindt het plaatsen van zonnepanelen, golfplaten of dakplaten net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten zelf. Ons montagebedrijf kent de producten en materialen in het assortiment door en door.

Wij kunnen u dus garanderen dat uw aankopen van hoge kwaliteit zijn en dat ook het gebruiksgemak optimaal is. Daarnaast profiteert u bij ons montagebedrijf bovendien van 25 jaar garantie. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, neemt ons montagebedrijf in Renkum ook graag de regelzaken van u over. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen en subsidies.

Montagebedrijf Renkum

Asbest verwijderen Renkum

Zoekt u een expert op het gebied van asbest verwijderen in Renkum? Kies dan voor HG Montage. Leer ons vakkundig team van HG Montagebedrijf kennen en profiteer van onze veelzijdige montagewerkzaamheden. HG Montage regelt voor u alles wat met dakrenovatie, installatie van zonnepanelen en golfplaten te doen heeft. Twijfel niet lang en laat ons u helpen met asbest verwijderen in Renkum.

Geen zorgen meer over uw dak

Zoekt u een professioneel montagebedrijf dat snel en nauwkeurig werkt? Een expert op het gebied van montagewerkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact op met HG Montage. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om online ons contactformulier in te vullen. Zodra uw vraag uit Renkum bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zoek niet langer naar een oplossing voor de problemen met uw dak. Uw montagebedrijf voor in Renkum is HG Montage.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen