0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Schuur bouwen

Bedrijfsuitbreiding of nieuwbouw? Laat een schuur bouwen!

Denkt u na over nieuwbouwplannen of het uitbreiden van uw bedrijf? Bent u van plan een schuur te laten bouwen? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. HG Montage is de specialist in het ontwerpen en bouwen van bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring in de schurenbouw weten onze specialisten precies wat er moet gebeuren. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en een passende oplossing. In een vroeg stadium kunnen wij van HG Montage al veel voor u betekenen. HG Montage is een professioneel montagebedrijf met veel kennis en ervaring. Naast het bouwen van uw nieuwe schuur helpen wij u ook bij andere zaken. Wilt u hier meer over te weten komen? Lees verder of neem contact met ons op.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Wat kan HG Montage voor u betekenen?

HG Montage kan dus veel meer voor u betekenen dan alleen het bouwen van een nieuwe schuur. Zo helpt HG Montage u onder andere bij de volgende zaken:

 • Het aanvragen van de omgevingsvergunning
 • Het regelen van de bouwtekeningen
 • Hulp bij het aanvragen van subsidies
 • Het geven van advies op maat

In korte tijd kunnen wij uw wensen ontwikkelen en realiseren. HG Montage kiest bewust voor degelijke bouwconstructies. Bovendien werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Op deze manier investeert u verstandig in uw nieuwbouw en kunt u mogelijk gebruikmaken van de beschikbare investeringsaftrek.

Het aanvragen van Subsidies

Wist u al dat u wellicht ook de mogelijkheid heeft om subsidies voor schurenbouw aan te vragen? Dit ligt aan de wensen die u heeft voor de schuur. Wellicht wilt u bijvoorbeeld milieuvriendelijker te werk gaan. Wij van HG Montage helpen u bij het aanvragen van subsidies. Bent u benieuwd of u recht heeft op subsidie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Schuur bouwen

Vergunning voor schurenbouw

Het aanvragen van vergunning brengt veel werk met zich mee. U moet een hoop regelen als u niet precies weet waar u voor wat moet zijn. Het is een onderdeel waar veel ondernemers tegenop zien. Wij van HG Montage willen u hiervan ontzorgen. Als geen ander weten wij aan welke regels uw aanvraag moet voldoen. Voordat de bouwtekeningen worden gemaakt zullen wij dit met u bespreken, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Vervolgens gaan we met de bouwtekening de vergunning aanvragen bij uw gemeente. Schakel de hulp van HG Montage dus niet alleen in voor het bouwen van uw schuur, maar ook voor het aanvragen van vergunningen.

Vrijblijvend advies of offerte aanvragen?

Wilt u graag passend advies of een offerte aanvragen? Vraag het aan onze professionals! U kunt bellen naar 0342-700240 of een mail sturen naar henri@hgmontage.nl. De specialisten van HG Montage gaan graag bij u aan de slag met het bouwen van een nieuwe schuur!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen