0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Stroe

Ons montagebedrijf helpt u in Stroe

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat in Stroe voor u dakplaten of golfplaten kan plaatsen? Bij HG Montage leveren we diverse montagewerkzaamheden. Wij werken met kwaliteitsmaterialen en kennen onze producten door en door. Hierdoor weet ons montagebedrijf goed welk product geschikt is voor uw dak in Stroe en kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden. Wij komen graag langs bij u langs om persoonlijk kennis te maken en uw situatie te beoordelen. Wat kan ons montagebedrijf in Stroe voor u betekenen?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Onze montage diensten

Wij leveren in Stroe diverse montagewerkzaamheden. Uw dak is onze zorg en ons montagebedrijf zorgt ervoor dat de werkzaamheden volledig afgewerkt worden opgeleverd. Waarvoor kunt u bij ons montagebedrijf terecht?

 • Levering, montage en installatie van zonnepanelen
 • Asbest verwijderen
 • Nieuwbouw om uw bedrijf uit te kunnen breiden
 • Dakrenovatie: nieuwe dakplaten en golfplaten

HG Montagebedrijf Stroe: meer dan dakrenovatie en asbest verwijderen

U als klant uit Stroe staat bij ons centraal. Wij denken daarom graag met u mee en kunnen u al in een vroeg stadium van dienst zijn. Behalve met het grove werk kan ons montagebedrijf u namelijk ook helpen bij het aanvragen van vergunningen en subsidies.

Ook informeren en adviseren wij u graag over het besparen op energiekosten met behulp van onze zonnepanelen. Deze zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Hoeveel u kunt besparen en hoe dit precies in zijn werk gaat, vertellen we u graag. Door bij u langs te komen, kunnen wij de stand van de zon ten opzichte van uw dak bepalen en weten we op welke plaats u optimaal van de zonnepanelen kunt profiteren. U wilt toch ook geld besparen?

Montagebedrijf Stroe

Asbest verwijderen Stroe

Heeft u een montagebedrijf nodig om uw asbest te verwijderen in Stroe? Dan staat ons vakkundig team van HG Montage direct voor u klaar. Ons team werkt veilig en snel zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw gezondheid terwijl onze medewerkers asbest verwijderen. Bel of mail ons om direct een afspraak te maken om uw asbest te verwijderen in Stroe.

Op zoek naar dakplaten? Neem contact op met HG Montage

Wilt u graag meer weten over hoe wij asbest verwijderen, een dakrenovatie uitvoeren of onze andere diensten? Of bent u benieuwd wat ons montagebedrijf nog meer voor u kan betekenen in Stroe? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en geheel vrijblijvend advies. Telefonisch zijn wij goed bereikbaar, maar u kunt in Stroe ook online ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. Laat ons vooral weten of ons montagebedrijf in Stroe iets voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen