0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Utrecht

Dakrenovatie? Ons montagebedrijf helpt in Utrecht

HG Montage staat voor u klaar als u een montagebedrijf zoekt in Utrecht. In de afgelopen jaren hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u onder de kop ‘referentieprojecten’. Met het uitgebreide aanbod aan diensten van ons montagebedrijf zijn wij in staat veel bedrijven te helpen, bijvoorbeeld met een dakrenovatie of het plaatsen en installeren van dak- en golfplaten. Wat kunnen wij in Utrecht voor u betekenen?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwbouwplannen, asbestverwijdering of renovatie gaat.

Asbest verwijderen, werk voor professionals

Ons montagebedrijf gaat iedere dag weer aan het werk om uw leef- of werkomgeving in Utrecht te verbeteren. Asbest verwijderen kan daarbij erg belangrijk zijn. Wanneer u langdurig aan asbestvezels wordt blootgesteld, kan dit namelijk levensgevaarlijk zijn. Asbest werd vroeger verwerkt in onder andere golfplaten en kan daardoor voorkomen in dakbedekking. Bij HG Montage zullen we vakkundig het asbest verwijderen om ervoor te zorgen dat het in Utrecht geen gevaar voor u vormt.

Diensten van HG Montage in Utrecht

Naast het verwijderen van asbest kunt u ook nog voor diverse andere diensten bij ons montagebedrijf terecht. Zo bestaat ons dienstenpakket uit:

 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen door onze andere onderneming: HG Zonnepanelen
 • De levering en montage van dakplaten
 • Nieuwbouw: wij kunnen u helpen bij het bouwen van een schuur

Het bovenstaande rijtje geeft u hopelijk een indruk van de mogelijkheden die ons montagebedrijf u in Utrecht biedt. Met de mensen en de kennis die wij in huis hebben, denken we graag met u mee over de opties. Samen komen we dan ook tot een geschikte oplossing.

Montagebedrijf Utrecht

Asbest verwijderen in Utrecht

Wilt u asbest verwijderen in Utrecht? Kies dan voor HG Montage. Wij zijn dé specialist in montagewerkzaamheden. Ook regelen we zelf de sloopvergunning, het opstellen van een asbestinventarisatierapport en zorgen we voor een goede planning. Ons professionele team staat altijd voor u klaar.

Gaat HG Montage voor u aan de slag in Utrecht?

Als u meer wilt weten over de diensten die hierboven aan bod zijn gekomen, adviseren wij u contact met ons montagebedrijf op te nemen. Wij komen graag persoonlijk kennis met u maken in Utrecht om een goed beeld te krijgen van de situatie. Vervolgens maken we duidelijke afspraken, afgestemd op uw wensen en eisen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u rekenen op een prettige samenwerking. Met vragen kunt u natuurlijk ook online ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar henri@hgmontage.nl. We bespreken graag wat we kunnen doen om uw dak er weer als nieuw uit te laten zien. Ons montagebedrijf biedt in Utrecht voldoende mogelijkheden!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen