0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Veenendaal

Op zoek naar de beste kwaliteit?

Bent u op zoek naar een montagebedrijf dat in Veenendaal een dakrenovatie kan uitvoeren of uw dak zelfs volledig kan vernieuwen? Dan bent u bij HG Montage aan het juiste adres. Met de mensen, kennis en apparatuur die ons montagebedrijf in huis heeft, zetten wij ons dagelijks in om de beste kwaliteit te leveren. Bij ieder project zorgen wij voor een complete afwerkingen en zetten we graag de puntjes voor u op de i. Ook asbest verwijderen kunnen we voor u doen wanneer dit nodig is. Waar kunnen wij u in Veenendaal mee van dienst zijn?

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Dakrenovatie of vernieuwen?

U kunt in Veenendaal kiezen voor een dakrenovatie, maar in sommige gevallen is het verstandiger om uw dak volledig te vernieuwen. Een nieuw dak betekent meer comfort: de temperatuur is constanter en de ventilatie beter. Daar kan ons montagebedrijf in Veenendaal voor zorgen. U kunt bij ons montagebedrijf zelfs kiezen voor een daglichtsysteem, zoals Solarspots. Dit systeem creëert daglicht en zorgt voor een natuurlijke atmosfeer, maar laat vooral licht door en bijna geen warmte. Ons montagebedrijf helpt u graag de juiste keuze te maken.

Golfplaten, dakplaten, zonnepanelen en meer

Ons montagebedrijf levert een groot assortiment aan dakpanelen en golfplaten in Veenendaal. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, met en zonder isolatie. Geïsoleerde dakplaten zijn in sommige gevallen onmisbaar, zoals in ruimtes waar het warm of juist koel moet blijven.

Bent u al bekend met de andere voordelen van onze dakplaten?

 • Een betere isolatie bespaart geld
 • U levert een bijdrage aan het milieu
 • Vrijblijvend advies over de mogelijkheden
 • Snelle levering van uw dakpanelen
 • Vakkundige montage bij u in Veenendaal

Montagebedrijf Veenendaal

Asbest verwijderen Veenendaal

Heeft u een montagebedrijf nodig om uw asbest te verwijderen in Veenendaal? Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Wij snappen dat u snel van uw asbestplaten af wilt. Daarom wordt het asbest snel en veilig van u dak afgehaald. Uw gezondheid is namelijk erg belangrijk voor ons. Neem contact met ons op om snel een afspraak te maken voor het verwijderen van asbest in Veenendaal.

Ons montagebedrijf nodig in Veenendaal?

Bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is met uw bestaande dak in Veenendaal? Nieuwe golfplaten? De juiste dakplaten uitzoeken? Informeer dan zeker eens naar onze mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek om de opties te bespreken. Misschien bent u ook wel geïnteresseerd in zonnepanelen of wilt u dat wij uw asbest verwijderen? Wij beschikken over een zeer divers assortiment. U kunt contact met ons opnemen door online het contactformulier van ons montagebedrijf in te vullen of een e-mail te sturen naar henri@hgmontage.nl. Wij laten u graag zien wat ons montagebedrijf in Veenendaal voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen