0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Montagebedrijf Wageningen

Altijd 25 jaar garantie

HG Montage is uw montagebedrijf in Wageningen. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan werkzaamheden. Zo kunnen wij bij u langskomen om asbest te verwijderen. Wij beschikken over de benodigde kennis om dit op een veilige manier te kunnen oplossen. Maar wij bieden u in Wageningen meer. Zo helpt ons montagebedrijf u bij het aanvragen van de juiste vergunningen, het opstellen van rapporten en regelen wij de planning. Daarnaast krijgt u bij ons 25 jaar garantie op al onze werkzaamheden, zoals het plaatsen van zonnepanelen, golfplaten en dakplaten.

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Werkwijze van ons montagebedrijf

Wij van HG Montage hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers doen dan ook iedere dag weer hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in Wageningen. Daarom hanteren wij een helder werkwijze. Vooraf bespreken wij met u uw wensen en behoeften. Op basis daarvan maken wij een planning en een kostenplaatje. Hierdoor weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent bij ons montagebedrijf. Ook gaan wij flexibel te werk in Wageningen. Mochten er door onvoorziene omstandigheden werkzaamheden uitlopen, dan zal ons montagebedrijf hierop zo vlug mogelijk inspelen. Uiteraard worden uw wensen hierbij niet uit het oog verloren.

Dakrenovatie? Schakel ons in!

Is uw dak in Wageningen aan vervanging of een dakrenovatie toe? Dan staat ons montagebedrijf graag voor u klaar. Wij beschikken over de benodigde kennis om uw dak compleet te renoveren.

Zo kan ons montagebedrijf in Wageningen op het vlak van dakrenovatie helpen bij:

 • De montage van een daglichtsysteem, zoals solarspots, lichtnokken en lichtstraten
 • Het plaatsen van dakplaten met diverse afmetingen en in verschillende kleuren
 • Asbest verwijderen
 • De installatie van verschillende soorten golfplaten
 • De complete afwerking van uw dak, bijvoorbeeld het plaatsen van goten, nokstukken en windveren
 • Het installeren van zonnepanelen op uw dak

Montagebedrijf Wageningen

Asbest verwijderen Wageningen

HG Montagebedrijf verwijdert bij u de asbest van het dak. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring. De asbest golfplaten worden vakkundig van het dak gehaald. Ook worden het asbest veilig van het dak gevoerd. Wilt u een afspraak maken met onze specialisten? Dan neem contact met ons op en wij verwijderen voor u het asbest op het dak.

Ons montagebedrijf in Wageningen nodig?

Wanneer u graag meer wilt weten over onze mogelijkheden in Wageningen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons montagebedrijf op te nemen. Meer weten over zonnepanelen? Deskundig advies over de juiste dakplaten? Telefonisch contact kunt u ons bereiken via 0342-700240. Heeft u een vraag die minder dringend is? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar henri@hgmontage.nl. Wij beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Wij bespreken graag met u wat ons montagebedrijf in Wageningen voor u kan betekenen.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen