0342-700240
 • Eén aanspreekpunt
 • Alles in huis
 • We zijn flexibel en transparant
 • Hulp bij subsidieaanvragen
 • Langdurige garantie
 • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Zonnepanelen laten leggen

Laat uw dak geld opleveren

Denkt u erover om zonnepanelen op het dak van uw bedrijf te laten installeren, maar is er asbest in uw dak gevonden? Geen nood, HG Montage gaat aan de slag met het zorgvuldig verwijderen van het asbest en het installeren van zonnepanelen. Hiermee laat u uw dak geld opleveren! Wij hebben jarenlange ervaring met asbestsanering en het plaatsen van zonnepanelen voor bedrijven. Twijfel niet om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen!

Uw montage expert.

Of het nu om nieuwe daken plaatsen, asbest verwijderen of het plaatsen van zonnepanelen gaat.

Asbest verwijderen

De overheid wil dat in 2024 alle asbestdaken in Nederland verdwenen zijn. Wacht niet tot u gedwongen wordt om actie te ondernemen, maar laat het asbest nu alvast verwijderen door de experts van HG Montage. Wij hebben jarenlange ervaring met het snel, efficiënt en vooral veilig verwijderen van asbest bij bedrijven. Schakel ons in, en u beperkt de gezondheidsrisico’s tot een minimum. Na het verwijderen van het asbest kunnen wij tevens zonnepanelen op uw bedrijf installeren. Zo gaat uw dak u ook nog geld opleveren! Kortom, asbest eraf, zonnepanelen erop.

Zonnepanelen laten leggen

Zonnepanelen voor bedrijven

Bij HG Montage kunnen bedrijven terecht voor montage van topkwaliteit zonnepanelen. Dit doen wij zowel in de agrarische sector en in de industrie, maar ook bij particulieren. Zo maakt u uw bedrijf een stuk milieuvriendelijker. Ook wanneer u bezig bent met nieuwbouw kunt u bij ons terecht.

Zonnepanelen installeren wij altijd volgens een stappenplan:

 • Inventariseren: we kijken naar de locatie van het pand en bestuderen de positie van de zon ten opzichte van het dak.
 • Offerte: we stellen een vrijblijvende offerte op waarin de kosten helder uitgelegd worden.
 • Opdrachtbevestiging: we spreken definitief de prijs af en maken heldere afspraken over de verdere gang van zaken.
 • Planning en uitvoering: we maken een planning en bespreken deze met u. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van de zonnepanelen.
 • Nazorg: we leggen de werking van het systeem aan u uit, en maken eventueel een afspraak voor het periodiek onderhoud.

Vergunning en subsidie

Wanneer u asbest laat verwijderen en zonnepanelen laat installeren, krijgt u hiervoor een subsidie van de overheid. De SDE+ subsidie krijgt u voor de duurzame opwekking van elektriciteit, warmte of groen gas. De hoogte van de subsidie hangt af van de situatie, zoals de helling van het dak, de grootte van het bedrijf, en of het gaat om nieuwbouw. Het asbest laten verwijderen valt onder de Milieu Inversteringsaftrek (MIA) en de Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen (VAMIL). Deze subsidies zijn ook bedoeld om bedrijven te stimuleren om milieubewuste investeringen te doen. Voor het verwijderen van het asbest heeft u altijd een vergunning nodig. Of er ook een vergunning nodig is voor het plaatsen van de zonnepanelen hangt volledig af van de situatie. De specialisten van HG Montage zullen u altijd adviseren over het aanvragen van subsidies en vergunningen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van asbest verwijderen en het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijf? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs om de situatie van uw bestaande pand of nieuwbouw te bespreken, en een vrijblijvende offerte op te stellen. U kunt het contactformulier invullen, maar we zijn ook telefonisch te bereiken via 0342-700240 of door te mailen naar henri@hgmontage.nl. Wij gaan graag bij u aan de slag, en voor u het weet gaat het asbest eraf, en de zonnepanelen erop!

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

  Meer informatie
  of een vrijblijvende offerte aanvragen