0342-700240
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles in huis
  • We zijn flexibel en transparant
  • Hulp bij subsidieaanvragen
  • Langdurige garantie
  • Hoogwaardige bouwmaterialen
HG montage

Zonnepanelen montage

Agrariër of ondernemer? Uw stal of pand verduurzamen?

Wij zijn een grote aanbieder van PV-systemen in Nederland. We bieden een totaalconcept waarbij wij uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen. Onze adviseur berekent vrijblijvend de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Wij ontzorgen op het gebied van aanschaf en keuze van zonnepanelen, subsidieaanvragen en calculatie van de voordelen. Natuurlijk installeren, onderhouden en monitoren we het systeem.

Door onze flexibele instelling en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij een goede reputatie verworven op het gebied van zonnepanelen. Bent u van plan uw stal of pand te verduurzamen en zonnepanelen te laten monteren? Laat u van tevoren goed informeren!

Veelgestelde vragen

Categorie: Zonnepanelen

U komt in aanmerking voor zonnepanelen subsidie, bijvoorbeeld de SDE (stimuleringsregeling duurzame energie), wanneer uw staldak of dak van bedrijfspand, groter is dan 200m2.
Hierbij moet u denken aan ongeveer 50 zonnepanelen. Heeft u er minder? In sommige gevallen komt u als nog in aanmerking voor subsidie. HG Montage kan u hierbij helpen.
Bekijk onze site en neem vrijblijvend contact op.

Categorie: Zonnepanelen

De SDE++ subsidie, is een subsidieregeling die opwekking van duurzame energie stimuleert. U ontvangt 15 jaar lang een vergoeding voor elke opgeleverde kWh.
Ondernemer of agrariër? Gaat u verduurzamen. Check of jij in aanmerking komt voor deze subsidie. Neem vrijblijvend contact op via onze site.

Categorie: Zonnepanelen

Bent u agrariër of ondernemer en van plan te verduurzamen? De kosten van zonnepanelen inclusief montage, hangen o.a. af van de omvang van uw dak!
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze site en ontvang een kostenoverzicht via de mail!

Bespaar op uw energiekosten met SDE++ subsidie

Kiest u voor HG zonnepanelen dan bespaart nu niet enkel op uw energiekosten, maar u komt tevens in aanmerking voor de SDE++ subsidie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. SDE staat voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energie. U kunt dan een vergoeding per opgewekt kWh ontvangen. Wilt u meer weten over SDE++ subsidie? Neem dan contact op via: 0342-700240 of mail naar info@hgzonnepanelen.nl. Wij vertellen u dan snel meer over SDE++ subsidie en kunnen u ook bijstaan in het aanvragen hiervan.

Zonnepanelen op uw stal of schuur? Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Wij zijn de specialisten voor agrariërs. We weten als geen ander wat de agrariër nodig heeft en we hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan de klant van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een schuur of stal is vaak erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Er is namelijk meestal sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Uw montage expert.

Of het nu om het plaatsen van zonnepanelen, nieuwbouwplannen of asbest verwijderen gaat.

zonnepanelen

Zonnepanelen op uw bedrijf? Draag bij aan een beter milieu, zonder kosten.

We zijn de specialisten voor de industrie. Wij begrijpen als geen ander wat de ondernemer nodig heeft en hebben ervaring met alle mogelijke daken. Daarom kan u van ons de beste kwaliteit verwachten. Dit maken we waar door te werken met goed opgeleid personeel en zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is een langdurige en goede relatie met de leverancier van groot belang. Het dak van een fabriek, loods of stal is vaak erg geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Meestal is er namelijk sprake van een vrije ligging en een groot dakoppervlak.

Meer informatie
of een vrijblijvende offerte aanvragen

    Meer informatie
    of een vrijblijvende offerte aanvragen